Douglas Luiz priznao
34

Brazilski reprezentativac o vezi s Alishom Lehmann: Naučio sam engleski jezik da se mogu svađati s njom

E. B.
Alisha Lehmann i Douglas Luiz (Foto: Instagram)
Alisha Lehmann i Douglas Luiz (Foto: Instagram)
Najpoznatiji nogometni par na svijetu, Alisha Lehmann (25) i Douglas Luiz (25), privlače dosta pažnje otočkih medija, a brazilski reprezentativac je otkrio neke zanimljive detalja iz njihove veze.

Luiz je u razgovoru za Daily Mail istakao da se ni on, ali ni lijepa Alisha ne slažu sa konstatacijom da su "zvjezdani par".

"Svi govore kako smo mi neke zvijezde, ali mi smo dvoje normalnih ljudi. Izlazimo na večeru, idemo u prodavnicu, idemo kuglati, radimo sve što i ostali ljudi", rekao je nogometaš Aston Ville.

On je otkrio kako je zbog nogometašice Aston Ville naučio engleski jezik. Naime, pored portugalskog jezika, on je pričao i španski jer je igrao za Gironu dvije sezone prije nego što je 2019. godine prešao u Aston Villu.

No, do 2021. godine nije pričao engleski jezik.

"Nisam pričao engleski jezik dok je nisam upoznao. Naučio sam ga zbog nje jer se nisam mogao svađati sa njom. Na početku veze sam koristio Google Translate svaki put kada bi mi ona nešto spočitavala i rekao sam sebi: 'Moraš naučiti engleski jezik'. Sada sve nesporazume sredimo za sekundu", kazao je Luiz i dodao:

"Ne znam znate li taj podatak, ali Alisha priča pet jezika: njemački, francuski, engleski, portugalski i švedski. Ja pričam portugalski, španski i engleski. Nije loše za nekoga ko nije završio školu", kazao je Luiz.