Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJBOLJI STE NA SVIJETU BOSNA BOOOOOOOOOOOOSNNNNNNNNNNNA
samo naprijed
bravo za ciru i za momke... turci i terim nek se paze bosanci ima da ih gazee.. nasa Bosna se pokazala ko je zaista..7 laganini
Čestitke BiH i Ćiri !! Jako dobra utakmica. No gledam malo i sastav Slovenaca 70% Bosanaca, čestitke i njima na pobjedi nad Slovacima.
talibani za koga će te navijati slijedeću utakmicu !?? Ćiro PEDERU u srcu ti bosna u glavi ti fosna. NA MALA NA NA
sve je ovo farsa,tek jedna pobjeda a mi ih trebamo dizati u oblake? protekle godine mi to ne dozvoljavaju,jer je previse smeca u nasem savezu,dok oni ne odu ceka nas isto,a to ce pokazati vrijeme koje dolazi. kvalifikacije su tak pocele,vidimo brzo svu nasu bijedu u i oko repke.
Sinovi, tražio sam 5 golova hehe
Nisi jedini i ja sma gledao. Bravo ĆIRO, IDEMO DALJE U NOVE POBJEDE. GLEDALO JE UTAKMICU, PUNOVIŠE NEGO ŠTO MISLIŠ. VOLIMO MI SVI NAŠU DRAGU DOMOVINU...
ja sam sigurno jedini hrvat koji sinoć nije gledao utakmicu hrvatska engleska već uživao u majstorijama ĆIRINIM VLAKOVOĐAMA. bravo BIH bravo ćiro majstore.Čitluk je uz vas.
ovo je pobjeda Bosne i Hercegovine.. i treba bodriti i voliti SVOJE a ne se radovati tudjem porazu.. svugdje ima onih kojima nije do sportskog uspjeha i pobjede nego do provokacija i sirenja mrznje.. jer u neredu samo profitiraju oni bolesnici bez skole, perspektive, buducnosti i znanja.. to je podloga za takve.. a ko zeli naprijed i ko je istinski LJUBITELJ sporta- taj ne moze mrziti svog komsiju i radovati se tudjem porazu. pozdrav, naprijed BOSNO !
Neće oni navijat za Tursku, ono i sami kažu ne vole oni tursku već mrze sve što je hrvatsko i srpsko pa zato su i slavili onda pobjedu po BiH. Kakav je narod koji ne voli svoju domovinu i mrzi ljude koji žive u njoj. Rade sve iz prkosa i inata nekog. Samo se nadam da ih nema mnogo takvih. Ja volim sve ljude i naravno da navijam za svoju domovinu i nikad ne bi mrzio njen narod i radio ništa protiv nje. Najsretniji bi bio kad bi svi u ovoj državi sretni bili, kad bi bilo manje mržnje, zla...i više poštovanja prerma svima. Samo svi zajedno možemo se boriti za bolje sutra. Ćiro je kralj....čestitke sve za njega i pozdrav svima koji žele dobro ovoj domovini maloj ma koje god nacionalnosti i vjere bili. Pozdrav svom dobrim ljudima...
BOSNA JE SAMPIJON OOOOH IDEMO U AFRIKU AKO BOG DA!!!
eh BiH - Turska....hocemo li svi navijati za tursku ?! zar ne bi tako trebalo, ili je ovo bih, ili turska...doduse ovdje ima najvise turskih navijaca. onda kud svi turci tu i mali mujo...naprijed turska !!!
Svaka čast momci, hvala Ćiri. Samo se sad nemojte umisliti. I fali brate Barbarez, onako barem za vidjeti :-(. Hvala i tebi Barba za sve!
Uhh...procitao sam sve komentare,a ja sranja pojedinih Boze dragi.Bilo kako bilo historijski uspjeh nasih,zao mi sto Vladavic nije zaigrao jedna od rijetkih svijetlih tacaka u Murciji al eto pokazat ce i on sta zna.Cinjenica je da smo sinoc imali dosta srece sto ne umanjuje trud i zalaganje nasih momaka,zaista su bili odlicni.Definitivno je Miroslav Ciro Blazevic poslozio stvari na svoje mjesto i od ove rep.tek treba ocekivati uspjeh.Kako mi je samo drago sto Turska remizira i ovi sto spominju Tursku kao svoju (ja sam Musliman) poima nemaju o zivotu,niti znaju sta su nam radili u proslosti nek\' se malo raspitaju koliko su nas ti ljudi tlacili u proslosti ali hvala im za Islam.Bilo kako bilo lijepa noc bi,svi smo sretni i zadovoljni i ako Bog da uspjet cemo pokarat i Turke 11.oktobra.Informacije radi transparent od 25 metara ocekujte na stadionu u Istambulu.P.S.jebo te zao mi Srbina iz BN nije covjek zaspo\' svu noc.Jado podji navijati nije ti nikad kasno ovo je tvoja zemlja majmune...