Anketa Sarajevo-x.com
0
Bosanci sigurni u pobjedu 'zmajeva'
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s malim zakašnjenjem, i dokazom 0:1 potpisujem svako slovo idite RADITE nešto tupsoni
Pazi da je iz Beograda, uzimate srpske nikove i kao pokazjete kako i Srbi navijaju za vasu reprezentaciju, cuj da navijam za Bosnu, a navijaci nose zastave sa ljiljanima, polumjesecom, turske i saudijske zastave i jos govore nekakve tekbire, Srbi navijaju za Srbiu, muslimani za BiH.
Vlado, Vlado, ne možeš da vladaš svim Srbima, da znaš. Beograđanin nije prvo lice množine!
sve je ovo super, al dosadni ste vise sa ovom utakmicom. Kad bi svi ovako posao trazili, ne bi bilo nezaposlenih.. Ne s.eri.te.. Portugal ce pobjediti, jer su bolji (cinjenica) Fol mi cemo njima 3 ako oni nama jedan...ma de sutite vise.. ofiramo se
Beogradjaninu, sta laprdas, nas u Srpskojj ta utakmica ne zanima uopste, cak ne navijam ni za Portugal, samo nas je zanimala pobjeda Srbje nad J Korejom i to je sve.
Veliki pozdrav; svaka Vam čast!
napred bosanci. moj beograd je uz vas.
Stavio sam 100$ na pobjedu BiH reprezentacije. Pozdrav iz Seattle-a
Joj Hercegovac jesi providan! Ni Džemila mi ne treba, ni kašike, ni grah, a ja već vidim da nemaš ni 18 godina. ;) Micko...isto tako ;D Pa djeco draga idite učite, korisnije bi vam bilo. A BIH ako Bog da ide dalje...! AKO BOG DA!
Joj sigure na portugal..uh...kvata 2.8
Za sve vjernike koji su u Islamu, a voljeli bi da pobijedi BIH, preporučujem ovu dovu: \"La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimine.\" Ovu dovu je Muhammed a.s. preporučio da dovite, ako vas zadesi kakvo iskušenje ili briga; a vi mužete učiti za našu reprezentaciju. Da Allah dž. š. olakša našim igračima, i da aBd pobijedimo. Amin :)
pobjedit ce bosna 2-1 :)
izdajnicke duse mogu da ga puse JESENJIN
Ovi ljudi sto pisu za ovaj portal jednostavno ne vode racuna o onome sto je posve jednostavno. Naime oni navode da smo mi primili prvi gol u 21-oj minuti u Lisbonu, a gol je primljen u 31-oj minuti. To moze biti jedno od dvije mogucnosti, njih jednostavno ne interesuje BiH reprezentacije ili su toliko nesposobni da pisu da cak ne mogu ni najprostije cinjenice da napisu. Kakve mi novinare imamo boze dragi.
I ja navijam za Portugal