Komentari (404)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko dokazao da je najbolji i da vuce cijeli tim. Pjanica k'o da nema. Ostale ne treba ni komentarisati. Nek nam je Bog na pomoci.
Čestitke na pobedi bošnjačke reprezentacije!
@Bosnomoja DULJEVIC? SEHIC? IDI STRUCNJAK IGRAJ PLAYSTATION, OSTAVI SE KOMENTARISANJA PO KLIXU
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Prvi put u životu da sam gledao Pink
Ja gledao 10 minuta i nikad više.Zlatni Kodi i Sport365
i zadnji..
Šta znači kada u gostima, kod upornih Iraca, uzmeš tri boda. A odbrana se ponašala tako da je imala pred svojim golom 11 igrača i brzo se trnsformirala u pet - šest napadača i od tri realne prilike iskoristila dvije? To je pobjeda! Tim BiH je pokazao kvalitet igre, da i pod najvećim pritiskom ne gubi ideju pobjede, pa izraz " blijeda" igra nema baš nekoga smisla! I na krajubalade u Irskoj, tri boda su veliki kao kuća!
Setaci nista osim setaca
Šehić je pokazao da je kompletniji i bolji golman od Begovića
Kako vam nije jasno da Pjaniceva pozicija nije desetka,to je miske nekad igro,ali pjanic je klasicni centralni vezni koji iznosi loptu i mi nikada necemo izvuci maksimum iz nega ako ga budemo koristili na poziciji desetke
Sehic Dzeko Duljeic i Sunjic ostali jedva da se vidjeli al eto i nas sreca da posluzi da budemo losiji a odnesemo tri boda.
je tek doso s posla,kad ono nasa BiH pobijedila neka masallah,drago mi je i zbog vlaha i jednih i drugih vlaha!
Najvece ekipe pobijedjuju i kad ne igraju dobro
Nerazumijem kritikovanje Pjanica. Momak koji je zapoceo akciju za prvi gol sa super prebacenom loptom. Nerazumijem Sta ocekujete od igraca koji je naviko igrat sa momcima poput Ronaldo, Dybala, Costa, Bonucci, i dodje ovdje i mora da igra sa antitalentima poput Saric i Civic. Ovo danas je bila ziva katastrofa i ako odigramo isto ovako protiv Austrije nek nam je Samo bog na pomoc jer pola ovih prilika Sto su Irci imali Austrija bi zakucala. A Zuti nek se zahvali sudiji za penal koji nije sviran.
Pjaniceva pozicija nije desetka i to nazalost mnogi ne znaju,on je klasicni centralni vezni koji iznosi loptu i to igra u juveu
Većina komentatora je vjerovatno po prvi put utakmicu gledala trijezna, tako da su po prvi put vidjeli kako mi igramo zadnje 3 godine, dok sam ja cvrcnut do Boga uživao u 0:1, 0:2 dok ovi zeleni napadaju cijelo vrijeme..BRAVO MOMCI SVAKA ČAST NAPRIJED BOSNOOOOO!!!!
igra lake grcka
samo SEHIC prolazna ostali 10 svi katastrofa
Ah, kako su dobri ovi golgeteri...
samo vrhunski igrači iskoriste svaku priliku ;)
Čestitke BIH. Ircima Igra, Bosancima rezultat. Uvijek bolje da je tako nego obrnuto...
Bobi odlazi!