Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeljo kupljenu tekmu me moze uzeti
Sramota od lige. Modric je najbolje rekao
moj Željo nije zasluzio titulu, nije je zasluzio ni Zrinjski al kapa dole i cestitke! Da se pitam pustio bi Krupi kup, samo da bolesni tanovci ne idu nigdje, jebes kup u svakom slucaju! Naravno pustiti Sirokom laganu pobjedu, uzet ce svakako al da se ne muce ljudi!
Za šta kapa dole? Za krađu protiv GOŠK-a, tako drsku da su igrači plakali poslije utakmice, ne kao igrači Krupe koji su ostali bez honorara, već zbog poniženja jer su bili bolji!
Da sam navijač Zrinjskog a hvala Bogu pa nisam mene bi bilo stid i sram da 2 godine kupujem titule.Vi bosnjaci u FS BIH stidite se, sramite se prodali ste i Zelju i Sarajevo a za Velež da ne pišem.Ostat ce te crnim slovima upisani u istoriju FS BiH kad tad.
Jao novinara, nikad lošiji Maribor je izbacio Zrinjskog prošle godine i ne znam koju jačinu vi vidite u ekipi Blaža Sliškovića? Ekipa koja je osvojila titulu sa dva gola Saše Kajkuta u Bijejini i odmah nakon toga ga otjerala iz ekipe! Ja da sam u rukovodstvu Željezničara, odmah ujutro bih objavio napuštanje svih natjecanja jer je Željo tri godine brutalno pokraden, tri titule su mu uzeli mešetari Sarajeva i Zrinjskog!
@Narona Pa zbog krađa Zrinjskog i Sarajeva nisu mogli kažnjavati sudije, smijenili su čak Boru Elčića, iako je oprao desetine sramnih situacija u koristi povlaštenih Zrinjskog i Sarajeva! Jadničak samo jednom mu se omaklo da kaže da je u 7. kolu Sarajevo i Zrinjski imalo pomoć sudija i odmah noga! LOL
Malo se ocelicite u drugoj ligi pa se vratite :)
Večeras je naša fešta večeras se vino pije nek' se igra nek' se piva samo neka Željo prvak nije
B.Ž.K.Š. !!!
Raduje me jedna istina da ću prvak opet biti ja ali nikada, Željo neće nikada kupuju je deset godina