Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim, pa nek velicaju zlocine u cvajti
ahahaha srbadijo smrdljiva mrs... okupajte se uhljupi
Djikani okupajte seq!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
CELIK OSTAJE
te cetnicke klubove sto velicaju zlocince treba istjerati skorz iz lige naravno i uzp ustase
@seljober02 haha mozda bi tada nesto i osvojilii
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SVE JE TO U REDU ali nije u redu da Celik se vrati neka igraju dvije tekme drugi iz prve lige federacije i drugi iz RSa pa ko dobije nek dodje POSTENO?
Pravila su pravila.......zasto da se krse? zar nije dovoljno sto se pravila u ovoj drzavi krse iz dana u dan...
Aj Borac
logicnije da udze drugoplasirani iz Federacije a ne celik
Morel se srbovati... gasi djikane. Nikad se ne vratili daBogda.
U toku je utakmica Kosovo -Albanija..Kosovo vodi 1-0 a sto je jos zanimljivije gol je postignut tako da je Milos Vojvoda odlicno uposlio Afrima Zenilija koji dovodi Kosovo u vodstvo...????
Allahimanet
Ovo nije normalno...
Steta za Borac, veliki klub ali kao u slucaju drugih velikana koji se gase u BiH, vise ne igra ni ime ni tradicija. Sto se Celika tice, truhliji klub dugo nije igrao PL...
@zexus772 , a kakvom mentalnom sklopu tebe i ostalih uhljupa tebi slicnih se radi, govori to da navijaci celika sarajlijama psuju Markale. Da imas imalo mozga konjino, skontao bi neke stvari davno Celik je ciganski uhljupski klub koji vec 5-6 godina zauzima mjesto nekome u PL Btw ni ja ne navijam za Borac niti sam iz RSa, pozz mamu truhlu , majmune
Naprijed Velez
as iz cajdrasa ce se pojest od muke
ko ga ebe..seljacina
Dno dna. Od saveza, navijača, klubova, komentatora. Debilizam kao ozbiljna bolest na ovim prostorima. SF SN
Seljacki tim iz Laktasa se cira iz proracuna RS(Dodikov) a za gradski klub ga bas briga. Ispali u kosarci sad u fudbalu.Samo ne znam gdje da je dug za licenciranje 600 000KM, kao da je engleska premijer liga.
Kako nada za opstanak, ako su ovi vec iskljuceni znaci po pravilu Celik ostaje. Nema sta da se nada , vec je ostao znaci.
ja mislim da je sarajlijama vise krivo nego ljudima iz banja luke ali samo mugu da .....
A Milano AC nece moci u Euro Kupove duguje 100 miliona eura. Eto Borac ko Milan.