Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bonucci je talijanski ognjen vranjes
kako bi se ovi stranci sokirali da znaju kako se kod nas caste braca USTASE, BALIJE, CETNICI ,DJIKAN,I TURCI, POTURICE, VLASI, SKUTORI, KONJUSARI ,NASI ,VASI ,NJIHOVI ,BABE PRADJEDOVI, DNK ,NEGIRA, PRIZNAJE,UZP,GENOCID,JES BILO,NIJE BILO,VAS TURCILI,NIJE NEGO VAS,VAS JE BAVALI,NAS KLALI.......
Ulazi u kafić jedan crnac s ogromnim papagajem na ramenu. “Gdje si nabavio to čudo?” – pita ga konobar. “U Africi, ima ih na milijune”, odgovori papagaj.
Sto rasizmu ali i nacionalizmu/kleronacionalizmu na terenima širom BiH.
Momak je samo proslavom odgovorio na ranije uvrede a u proslavi bi mu se morao pridružiti i Bonucci. A ne poslije kenjati. A da je bio skroz pametan napustio bi teren kao nekoć Boateng. https://www.youtube.com/watch?v=pi8F70aB7Ag
Fudbaleri = IQ 25
Rasizam je prirodna pojava za opstanak vrsta. Ne moze se zaustaviti trajno vec samo suzbijati....dok ne dodje do neke globalne pizdarije pa sve nacije opet u svoje avlije i bice sve mirno.
bONNUCI JOS GORI
Pa italijan je, sta ocekivati drugo