Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj Adilovicu moj...nisi mi jasan nikako
Ma pusti to bitno se puhnut
25 penala u istu stranu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja ne znam jel ovo samo meni bilo ocito ili nekom jos golman zelje kada brani penal ne ispruzi ruke do kraja i onaj gol pehilja je bio fenomenalan ali mislim da on ni sam nije htio da ga da xD presmijesna utakmica ugl.
Jarane i prije tekme na Grbavici se pricalo da Siroki osvaja, "Zeljini" igraci su se samo za*** onim golom jer su se morali truditi da fule, a eto koji su profesionalci ni promasit neofirno ne znaju, i onda se jos neko usudit pitat zasto raja ne ide na tekme.
Saban pogodio u 90' ko Van basten a Kordic vanjskim kod 1-0 unutrasnju stranu stative i lopta seta po gol liniji??? Zaista majstorski namjesteno, a sto se kladionica tice svi znaju kako su tvrde ove utakmice Zelje i Širokog pa u zadnja dva finala u 4 utakmice tri su zavrsile sa x a jedna pobjedom Zelje 1-0! U ovakvim duelima je x najrealniji, pa Zeljo je zadnje dvije odigrao 0-0 sa Sarajevom i Velezom... Ko je gledao utakmicu vidio je da ama bas nista nije sumnjivo i da je sretniji tim osvojio pehar nakon cak 7 serija penala!
Sad fol KUP BiH namjesten, a liga nije.....smijesni ste strumfofi previse,spustite se malo na zemlju.
Sta vam je sa tim, moj Adilovicu i tako nekim glupostima.. Nemojte se brukati, tekma dogovorena, Sasa Matic bi ga zabio jbt..
ja neznam brate jel pratis ti zelju uopste,jer da dolazis na tekme znao bi da je Adilovic fulio 15 zicera u zadnjih 5 tekmi,lik je debil za medalju...a to da li je namjesteno ili ne to neznam...ali znam da italijani,njemci pa cak i englezi namjestaju pa sto ne bi i mi
sta li bi ovi strucnjaci za namjestanje tekmi i ovi sto su znali 100% da ce biti x pisali da ona lopta nije SLUCAJNO u 90' usla u go...bio bi kec...onda bi vjerovatno pitari pisali prodano...helem kako god radujte se torpedasi i cekajte jos koju godinu na bilo sta....ZEEEEEELJOOOOOOOOOOO
Znaci Zelju "mrzim" msm ono navijacki ga mrzim ,,pravi sam fanatik za FK Sarajevo-m al volio bih vise da je Željo osvojio nego škutori raspali
BRAVO TI GA BEBO
maloumnici će i dalje tupiti da je sve dogovoreno, da je Krešo Kordić namjerno pogodio stativu, da je dogovoreno da Pehilj u sudačkoj nadoknadi pogodi eurogol, a da će penale odlučiti sedma serija!!! vidite da vam priča ne drži vodu
stvarno su ovi pitari glupi......njima je uspjeh kad zeljo ne osvoji,oni se tome raduju jer ne mogu nicem drugom.......a glupani ako je zeljo prodao sirokom i bio x,sta je onda bilo na derbiju.....to nije prodato jel.......kad ste jaki sto ne pobijediste.......i sad se radujete sto je siroki uzeo kup a ne zeljo,jel to vec zaboraviste pokojnog Vedrana.....stidite se sami sebe,pacenici jadni,za svoje neuspjehe ne krivite druge..........*** vas zrinjski(u kupu) pa onda mi manijaci zeljini......
da te napomenem da imamo bolji međusobni omjer ove godine! Hvala!
tjesite se boljim međusobnim omjerom jadnici maleni
Sarajevo kad izgubi onda je oštećeno Željo kad izbubi onda je prodo tekmu LOL
hebo vas MOSA RAJVOSA !!!!!!!
JASAN JE MENI ADILOVIC I SVRAKA VEC ODAVNO.MAMICU IM NJIHOVU JADNU I BIJEDNU.PRODATO SIROKOM.REZULTAT POZNAT PRIJE 10 DANA X KAO KUCA.DERBI NA GRBAVICI SVE GOVORI .NASTIMANO XU SRBIJI UPLACENO 210000EURA U TRI DANA NA X.KVOTA 4 ,PA RACUNAJ!!!!!!.J.... LI IM POKOLENJE!!!!!!!!!FUUUUUUUUUUJ!!!!!!
OPET TI JE*EM MAMU PITARU !
ako ste prodali onda vas trebala odma u 3 ligu izbaciti
Ovih dana cujem nekom dupla kruna nekom dupla ćuna! Samo mi nije jasno kome dupla kruna??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Kažu stari ljudi prvo skoči pa reci hop!!!
Jbli ti drezdenovci mamu u pakas... :) Glupson... :) Glavno je da je ostalo ono na kraju, PITARIMA ČUNA :)
Mi bar imamo drezdenovce koga vi imate jadovi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
P R O D A T O .DJECU IM J.... !!!!!!!!!!! SVETINJU NASU PRODAJU MAJKU IM .ZAO MI SAMO ONIH 10000 MANIJAKA STO ZIVE ZA ZELJU.ODKUD IM PRAVO DA NAS PRODAJU
Saban pogodio u 90' ko Van basten a Kordic vanjskim kod 1-0 unutrasnju stranu stative i lopta seta po gol liniji??? Zaista majstorski namjesteno, a sto se kladionica tice svi znaju kako su tvrde ove utakmice Zelje i Širokog pa u zadnja dva finala u 4 utakmice tri su zavrsile sa x a jedna pobjedom Zelje 1-0! U ovakvim duelima je x najrealniji, pa Zeljo je zadnje dvije odigrao 0-0 sa Sarajevom i Velezom... Ko je gledao utakmicu vidio je da ama bas nista nije sumnjivo i da je sretniji tim osvojio pehar nakon cak 7 serija penala! P.S. Mamu ti karam pitarsku !
Sve mi je jasno ali ovo nikako, Željo kad pobjedi kupio,kad izgubi opet kupio , kad odigra nerješeno kupio,Pa onda mora da smo kupovali i utakmice Sarajeva, protiv Borca,Širokog,Slavije,Veleža,Gradine ili Čelika jer u ovim utakmicama Sarajevo je ili gubilo ili igralo nerješeno.
Široki ubija Sarajevo u nogometu i košarci. WAUU susjedi sa susjednog Briga svaka čast.
Bravo za HERCEGOVINU!!!!!