Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi. Ko pravi probleme i škodi harmoniji cijele ekipe treba biti odstranjen bez obzira kakav je igrač.
Safet bi trpio Dzeku i Spahica 200 godina samo kako bi promovisao svoj Tina i Avdiju........ Bas me interesuje ko ce igrati sad kad repku preuzme Bajevic, nece vise biti porodnickog stabla ni igraca iz porodicne agencije.
ko kaže da će bajević biti novi selektor?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Tako se to radi moj Safete...
ne sam Safete, ne sam..
Ja, ja..nema cile mile, odma ga sasjekli pa se ti korfci sad kome hoces....a i FIFA se neda. Eno Suarzu 9 tekmi ne igranje, pa nek se ujeda sad, ima vremena.
A moja 2 na tiketu
Dvica na Portugal
Normalno da je raja ljuta na Susica, logično. sta je uradio krkan protiv Nigerije a na terenu stoji kao da je na artanima! Susicu odlazi
Ja ne znam otkud vama svima informacija da ce Bajevic preuzeti klupu - pa nista jos nije govotvo a ja bih iskreno volio da je on ne preuzme!
Većina vas govori tako se to radi Safete. A šta bi rekli da je on izbacio Džeku i Spahića nakon Egipta i da ih nije poveo u Brazil. Čovjek bi bio državni neprijatelj broj jedan. Ali i ja se slažem da se nešto moralo uraditi. Dakle mislim da je Safet trebao dati ostavku prije prvenstva koliko god to bilo teško i nepravedno. Bilo bi bolje i za njega i za reprezentaciju.
A šta bi rekli da je on izbacio Džeku i Spahića nakon Egipta i da ih nije poveo u Brazil. ----------------------------------- PODRZALI BI GA, OSIM TOGA, MOGAO JE NJIH SAFET KAZNITI NA DRUGI NACIN. ZATO MOJNE SUPLJE PROSIPATI. SAFET JE NAPRAVIO DEAL SA DZEKOM I SPAHICEM, SAFET DOVEDE GERMANIJU U REPKU I ZARADI PARE BRATU, A DZEKO I SPAHA IMAJU TRENING U HADZICIMA, IBRICICA U REPKI I JOS NEKE POGODNOSTI.
Tako je samton jarane dobro zboris, trening u Hadzicima a u Zenici nakav komplex zjapi..Dzeko pingvin na terenu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Boateng ne moze bez problema, sa polubratom ne prica, vazda neke provokacije, sam sebe hvali na svakom koraku, zasluzeno izbacen
Nije on njegov rodjeni brat?
Kevin-Prince i Jerome Boateng su polubraca, to sam i napisao, isti im je otac
Da je Bogdo i Spahić tako letio...
Kevsi Apija za selektora BiH
Ovako je i Safet trebao Dzeku.
bla bla bla bla bla bla bla..glupi novinari a sa njim i oni koji ovo povjeruju
Tako to rade treneri sa velikim autoritom kako i dolici jednom pravom treneru,za njega nema zvijezda u timu. Tim i trener je uvijek iznad igraca!
KAd udje nemir u svlačionice , rezultat totalni kolaps .
Nemir-Emir
ganci