Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je crn bio bi isti Makelele :) Jedan od najboljih igraca Zelje.
ma frajer je isti Nicky Butt iz Manchester Uniteda...pljunuti.
Ovog treba u repku,ima momak pregled igre ko TITO
Neka krene s istoka, pjesma vjernih Ultrasa, neka cijela Zemlja, Zrinja je.be Zeljeznicara
normala,nije vam sudio jakupovic na sugavici
a i tada smo vas dobili, pašice
@pegazus skontaj pa pisi.blagojevic kaze lakse bilo na stadionu Asim Ferhatovic Hase ...i onda procitaj moj komentar...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Blagoja kralju......maniječe veliki.....bravo majstore......
šta pričaš, ćelavi, napravili ste 80 faulova za 90 min, a drugo poluvirjeme od 45, lopte se igralo 30 u vrh glave fuj
A divovi se kao sarme valjale po terenu, vise ste glumili a nazalost sudija vam u vasu kosrist svirao i opet sudija kriv i uprava :-)
Pa šta ste htjeli, da vam se naši igrači sklanjaju, da se ušetate u gol, jer, zaboga, vi ste ''divovi'' . . . A na kraju krajeva, nije balet paša, nego fudbal ! Vozdrica !
Najbolji Zeljin igrac,uz Stevanovica...
kAD VISE NEMA MISKETA UBIO SE ZA REPKE BLAGOJEVIC....TO JE NAS NIKIII BATTTT AHAHAHAHAH....... VOLE TE MANIJACI BLAGOJAAAAA
e komšije ovo vam je najbolji igrac, njemu sam psovao najviše s istočne tribine na derbiju ako ćemo iskreno...samo je sjeckao igru ko Busquets yebo mater svoju :D