Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam da li cu potpisati za Blackburn, ne valja im vrijeme nikako u Londonu kisa stalno pa me depresiva uhvati, ali jos cu vidjet...Uglavnom javit cu vam
Bravo Dzeko majstore
Džeko nije rođen u Doboju nego u Sarajevu.
http://www.bhfanaticos.com/index.php?option=com_content&task=view&id=997&Itemid=2
Niko ovdje nikoga nije kopirao. Vijest je ista, izvor je isti, činjenice od tog izvora također iste. I šta, treba mijenjati te činjenice da članak ne bi sličio članku od nekog drugog portala? http://www.mirror.co.uk/sport/football/2009/01/29/blackburn-line-up-6m-bosnian-star-to-replace-roque-santa-cruz-115875-21079785/ Eto ti originalni članak i govori da je i SportSport.ba zakasnio.
sportsport.ba, kasnite i prekopirati