Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Visce u Chelsea na ljeto 😃
Mogao bi i Dzekson xD
Ovo neki seljačina, čuj mahati zastavom.
Mogu i 4 takva doći i mahat dok se KOP ori i dižu titule....
Inshallahhh
pa-pa čelzi. ako te turci preuzmu gotovi ste....
Gdje su turci došli, piši propalo..
Ipak je Abramovic jevrej, koji može da napravi razliku izmedju Putinovih ratnih pohoda i normalnog ponašanja. Treba tražiti Putinovog nasljednika medju ovim oligarsima, koji bi ga zbog svog interesa skinuli sa vlasti.
Ne daj se Brko! 😂 Ah izvini, ovaj ih nema. Nejma veze idemo 🇹🇷
Treba skinut kapu i priznat da je Erdogan uspio mirnim putem ono što su svi vladari Osmanski vladari sanjali, osvojiti Zapad.
Ja glupe izjave, čak jadno. Ne znam da je Roman ikad bio ogrnut ruskom zastavom
Ode chelsea u drugu ligu vrlo brzo , turci su veliki muljatori u fudbalu.
Tek tada ce Chelea propasti do kraja , fudbal je sport igre sa tolerancijom a ne diktator da im naredzuje kako bi ostvarijo veci biznis .Ovdje padas ko Turska lirana berzi.
Zavrsit ce ko Čelik ako ih turci budu vadili
Pa i Dragan Šolak je pazario
Biznismen, ima para a seljak na kraju. Ici nekom drugom nametati svoju nacionalnost. Dok god je bitno ko je koje nacije pa cak i drzavnosti nema napretka u ovom svijetu. Samo se dijelimo po nekim zamisljenim podjelama.
Nije se distancirao. Samo je dao pare zrtvama, kojih svakako ima previše i neće osjetiti da mu fale, sto je marketing. Nisam vidjela da je osudio napad ili rekao da je agresija sto Rusija radi.