Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro pa nije Cerix
Jel ovo onaj sto je ugasio 20 firmi u Londonu?
jah eto doso iz londona u bosnu jer voli zelju
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
KOKEE
@AlenMaleni Semir Ceric > Samir Ceric
Kakav biznismen zatvorio 20 firmi u Londonu https://companycheck.co.uk/director/909720437/MR-SAMIR-CERIC/summary
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba da ostane upamceno da je ovaj Semir Cerić samoproglaseni biznismen i po mojemu misljenju izvjestan prevarant. Njegovi nastupi koji su vezani za tzv. Formulu E su paradoksalni jer je htio bez ikakvog licnog ulaganja da kapitalizira iz postojanja ovoga natjecanja. Najavljen je kao osoba koja radi na organizaciji Formule E u Sarajevu u stvari je po mojoj procjeni mesetar........
Jos jedan mesetar iz bijelog svijeta sa nasim lopovskim razmisljanjima. Proguglajte i vidite sve njegove uspjehe. Nema para ni za jednu sijalicu na reflektoru. Ugurao se da mesetari i tu nesto zaradi. Nek nam je bog na pomoci....... Ako se sjecate taj je ko fol pokusao dovesti E-Formulu u Sarajevo !!!!!
Ovo je sin od Delboya
Neka je sa srecom
Pazite se vi da vas on ne opuse.
Hajde neka je sa srecom. Valjalo bi nam to za ovu nasu zemlju ... pomjeranje granica nam odavno treba ... samo da nije ubleha kakva
Ovo je onaj sto je dolazio za Formulu u Sa.Uzeo lovu od promocije i nigdje formule.Prevario Skaku
Dade se kona prvom ko je bilo šta ponudio. Šta bi sa onom NIKOM TE NEDAMO plus pasojed u upravi. Karma je čudooooooooo
ovo ko nadrealisti
Možda se i Đeko vrati u želju ako ovo sve što je obećano i ostvare.
Je li ovo onak što je obećavo formulu u Sarajevu.. naprijed plavi alee...
sta kaze liga prvaka do 2030...;)) mora da se je dobro napusio hasisa cim je ovo provalio
Oj glupih komentara...Ceric nije ulagac on ce biti predsjednik kluba koji ce dovesti investitore.
Oj glupih komentara...Ceric nije ulagac on ce biti predsjednik kluba koji ce dovesti investitore.
Kako ste tako priglupi. Ne moze se dirati imovina, to je po statutu zasticeno. Samo se promijenio modalitet finansiranja kluba. Gdje jedan covjek daje pare, a ne pet-sest ljudi. Tako su ljudi bili skeptici za Vincen Tana, pa se ispostavilo da investiranje daje rezultate. Od trenutnog stanja kluba, ne moze gore.