Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskrene cestitke!
S obzirom da su u regularnom dijelu prije playoffa bili 6. I imali 10 bodova manje a al naser i al kadisa jedini favoriti za titulu i jeste veliki uspijeh.. svaka cast
Polako bi i ja Kad vidim nule na računu
Koji namazanko, još ispade ko da klanja.
Cestitke 👏🏻
Bravo Ante! Ovo je dokaz da kad muslićkim igračima uvedeš svinjsko meso u prehranu, mogu postić neke rezultate. Konzumiranje svinjetine je osnovni preduvjet za bavljenje sportom. Džeko, odličan primjer. Ima i onih zadrtih, koji kao neće da jedu, ali ne govorit im da jedu krmetinu, nek uživaju i postižu rezultate. Bravo, teško je od veleposlanikovaca savs napravit igrače.
Glupa komentara
Zbog takvih kakerlaka kao ti nikad nam neće biti bolje. Teško se onome ko s tobom zivi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Posteno. Cestitam Anti
Kljucna rijec: Nevjerica
Ljudski je pustiti suzu i otvoriti dusu .Braca muslimani ga primili ko svog brata.
Vrh! Predobro,Elme mi !
Novine prenose kako su preko 4000 radnika poginuli u Kataru na pravljenju stadiona za SP. Može se usporediti sa pravljenjem piramida i kineskog zida. Ali danas... Daleko je taj svijet od sporta.
dobra glazba
Place covjek od srece zbog stanja na bankovskom racunu
Kuvajcani daju dobre premije trenerima, mozda vam suze ante mise sad budu malo jasnije