Rijetko viđene emocije
11

Bivši trener Zrinjskog Ante Miše plakao u nevjerici nakon osvajanja titule prvaka

H. H.
Miše je osvojio prvi trofej u trenerskoj karijeri (Foto: Screenshot)
Miše je osvojio prvi trofej u trenerskoj karijeri (Foto: Screenshot)
Hrvatski stručnjak Ante Miše (53) nije mogao skriti emocije koje su ga savladale nakon što je osvojio titulu prvaka Kuvajta s ekipom Al Arabija, a snimci dok je plakao s nevjericom na licu, brzo su se proširili društvenim mrežama.

Strateg koji je kratko vodio Zrinjski između juna i augusta 2018. godine ostvario je najveći trenerski uspjeh karijere nakon što je u decembru prošle godine odstupio s mjesta selektora Turkmenistana i preuzeo ekipu Al Arabija.

Al Arabi je u pretposljednjem kolu kuvajtske lige pobijedio Al Sahel 3:0, te je tako osigurao naslov prvaka, prvi nakon punih 19 godina.

Po završetku utakmice nastalo je neopisivno slavlje, a u centru pažnje bio je Miše koji nije kao da nije mogao vjerovati da je osvojio prvi trofej u trenerskoj karijeri.

[TWITTER]1391390983179448320[/TWITTER]

Emocije su ga preplavile i počeo je plakati legavši na teren, a potom je nastalo veliko slavlje među nogometašima i stručnim štabom Al Arabija.

Ante Miše je osim Zrinjskog u BiH u dva navrata vodio i Vitez, a u trenerskoj karijeri sjedio je i na klupama Dugopolja, Mosora, Trogira, Hajduka, Istre, te reprezentacije Turkmenistana. Također, bio je i pomoćnik u stručnom štabu Hrvatske.

U igračkoj karijeri najveći trag je ostavio u Hajduku, a igrao je je i za banjalučki Borac, Vitesse i Muru.