Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je prekucao fadila
@Scotland tebi smo Fadil na pameti..zabrinjavanjuće
Inace prvo ime ovog lika je Bajram Demići XDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod fikre i dilfa bio na obuci
Zar nije mogao zaraditi lovu pošteno u Schalke. Mlad igrač mogao je i napredovati još
Ko prevari osiguranje ili banku...halal mu bilo. To su naiveći tlačitelji i lopuže 21 vijeka.
napustiti život fudbalera da živi u skrivanju u tunguziji......jes, ali u mohunama.
Fikretov rodjak
Samo ih treba uzimat
Koji amater. Cetiri godine se patio, sakrivao, mjenjao identitet za sestocifrenu odstetu. Kod nas Fadil, Fahrudin i Malinar uzmu nekoliko miliona za nekoliko dana i to sve javno.
Hajd sve na stranu al frajer radi u energetskoj kompaniji...niđe veze
Kakav debil, dabogsačuva
Ako je istina ovog lika ce Svabo odrat na sudu jedno 10 godina robije,vracanje novca i dozivotna deportacija iz Njemacke.Da je kod nas Tuziteljstvo BIH bi ga proglasilo uglednim gradjaninom, ekonomskim ekspertom,osnovao bi svoju stranku, napravio svoj neboder ili bi u najgoru ruku prebjegao u susjednu Hrvatsku zbog neizrucenja
Kod nas mrtvi redovno ožive na dan izbora svake dvije godine i nestanu bez traga nakon zatvaranja glasačkih kutija.Tako već više od dvije decenije.
Ali onda sam se sjetio da osiguranje ne isplacuje u slucaju samoubistva... Postar sto je prokocko penzije 🤣🤣
Kod mene komsija pronađen mrtav nakon što se četiri godine vodio kao ziv ?!
Blago njemu dva puta se rodio... Al Inovativniji je cak I od ovih nasi srugaca 6'to cifreni bilansa... ili bar rame uz rame snjima
djes svabu zajebat ..