Nogomet
11

Bivši Barcelonin igrač: Uvijek sam navijao za Real Madrid!

Klix.ba
Kiko Femenia
Kiko Femenia
Kiko Femenia, sada već bivši igrač Barcelone koji je uglavnom igrao u drugom timu, zadao je težak udarac katalonskom divu riječima da je uvijek navijao za Real Madrid.

Femenía prije nekoliko dana potpisao je za drugi tim "kraljevskog kluba" te je odmah krenuo sa kritikama na račun Barcelone u kojoj je igrao protekle tri sezone.

"Moralno su me uništili u Barceloni nakon što sam stigao iz Hercuelsa gdje sam uvijek igrao. Prije dolaska trenera Gerarda Martina, agent mi je rekao da ne računaju na mene. U predsezoni nisam mogao naći nikakvu motivaciju u klubu, bilo mi je svejedno da li ću biti dobar ili loš", kazao je Femenia za portal Latdp.cat.

Tvrdi da mu je još prošle sezone obećan status u prvom timu, ali to se rijetko dešavalo.

"Prošle godine sam trebao igrati sa prvotimcima, ali me nisu zvali. Nisam čak igrao ni u Kupu Kralja niti su me zvali da treniram sa prvim timom", dodao je bivši igrač Herculesa.

On je kazao da u Realu očekuje drugačiju situaciju.

"Zubizarreta (sportski direktor Barcelone) nije brino o meni u protekle tri godine. No, ovdje sam osjetio veliku ljubav od samog početka. Uvijek sam bio navijač Real Madrida", kazao je Kiko Femenia koji je sa "kraljevskim klubom" potpisao ugovor na dvije sezone.