Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovo Liverpool ne dobije neće nikad vise
Ne "ukrštavaju" već "ukrštaju".' em vas nepismene po hiljaditi put..
Ko god da osvoji , nesto najljepse ikad sto se moze vidjet na sportskom terenu bilo bi da svi navijaci na stadionu ustanu i otpjevaju you will never walk alone
Tottenham ovo dobija, Son riješava utakmicu pred sami kraj
Prognoziram pobjedu Totenhema iako imam vise simpatija za Liverpool. Zašto Totenhem? Dva ključna igrača Liverpoola Sallah i Mane su iscrpljeni dugotrajnim postom. Oni su se ocistili od otrova iz organizma ali su i izgubili i dragocjene minerale i vitamine. Njihove su tetive krhke a misići znatno slabiji. Podložni su povredama, naročito Sallah. Mane je izdržljiviji ali takodje slab. Totenhem nema ovih problema i zato osvaja.
Legenda kaže: ako scrollate dovoljno daleko naletićete na prepucavanje minimalno 2 zatupljena debila na religijskoj osnovi.
Web fizikaneri na klix.ba, CopyPast je ok, ali se morate odluciti, ili ekavski ili ijekavski, ne MERE oboje. BIJELI i crveni ratnici ukrštavaju koplja za NAJVREDNIJI trofej sezone da dodam jos, pali ste kurcu za usi ali tako vam i treba kad zbog para tolerisete nazzi maloumnike.
Ukrstavaju....ili ti ukrstaju....ha?
COYS
Ima li gdje Republike Srpske na sportskoj mapi...naravno nema
YNWA
Ni jedni, a ni drugi. Ovo su do sad najgluplja finala kako Europa Lige tako i Lige Prvaka. Iskreno neće se ni gledati.
@BulevarSave pipam ti seku za pet maraka
Da vam budem posten, finale LP necu ni gledati, nekako sam mogao finale EL jer su bolji klubovi igrali, ali ovo isto Carabao Kup, cuj tottenham, cuj luzerpul.
Ovaj mi naslov ima nekako gay konotaciju...