Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Finska prvi put ode na prvenstvo, a i sto ne bi kad im zapade ovako lagana grupa.
@elvir7 Umjesto Snješka Bijelića pravićemo Safeta Sušića :)
pa nemamo niti jedan bod u gostima, sramota bi bilo da odemo tako
@abassamjafpfqw realno ovako i treba da izgleda poredak koliko smo pokazali
steta...
"mora biti šanse za plasman",u nekom paralelnom svijetu gdje su stvari izvrnute naopačke mi smo Prvi... opet postoji šansa da smo mi ogledalo tog stvarnog svijeta tj. paralelni svijet i imamo pravo da se radujemo,u stvari mi smo odraz od pozitivnog ka negativnom,tj mi smo kontra od onoga što jesmo, ili možda smo kontra od onoga što nismo, ustvari mi smo kontra u naopakom smislu od onoga što jesmo i od onoga što mislimo da jesmo,radujmo se!
Nema veze navijaćemo za braću turke ⭐🌙
Bice jos sansi za priliku
buuuuuši
Bruka i sramota,Prosinečki odlazi,Savez napolje!
Finska trebala izgubit od Lihtenštajna kod kuće 😂
Koja glupost
kreteni ba. da ide 5 reprezentacija u grupi od 6, BiH bi na 6 mjestu bila. uvjek prije na drugom i sad kad mogu dalje nista. fuj ba
Kako li su bili prvi u ligi nacija i spali u reprezentacije najjače A klase. Ovo je sve do fudbalera jer stvarno ovdje sa ovim trener skoro nema nista jer igrac mora sam skontati da se za domaci dres treba ginuti. To je nesto sto igrac nosi u sebi kada se rodi i to ga vodi.
0:0
Predzadnji smo, sa izgledima za trece mjesto.
Ova tabela je tako lijepa i BIH je tamo na njoj gdje pripada
5 solidno mjesto
TLN naši solidno predzadnji