Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad moj momak igra proci cete vi i biti prvi u grupi.....samo naprijed.....
Lako ćemo mi sa Slovačkom, ali tu su još i Engleska i Škotska, dobri su!!!
ma borba pa šta bog dragi da!!kad albanija je igrala i izgubila 2-1 u engleskoj možemo i mi sa njima!ganjati remije sa englezima,mislim da su škoti opasniji,gledao sam jednu tekmu...zeznuto!a slovke treba tući u gostima,i probati škote na foru.mislim da se netreba predati,nisu oni vanzemaljci!
cata, svaka ti dala i za to !!
to je generacija otprilike: Dzeko(VW), Salihovic(Hoff), Dajic(Chenbouk, Koreja), Covic(Gent), Muharemovic(Lokeren), Pandža(Hajduk), Ibišević(Hoff), Baotic(bez kluba), Jelic(OFK), Puric(Čelik), Vršajević(Sparta), Mahmutović(Teplice).....jebga ne mogu se više nikog sjetit...otprilike to je to
koga se mogu sjetiti je Salihovic On je onda zabio fantastican gol(na kraju ipak 1:1).On danas igra,al ima ih sigurno jos .
Poderacemo ih k\'o Oslobodjenje btw. sta je sa onom generacijom koja se zamalo plasirala (to je ona U-21 cini mi se), kada su igrali nerijeseno ovdje sa Ceskom, k\'o je od tih igraca sada u reprezentaciji a ko je \"zaboravljen\", meni je npr. u sjecanju onaj Jusuf Dajić, tad je igrao dobro, je li moguce da je toliko propao da ga vise nema ni na mapi????
Eh steta - tesko cemo do pobjede o ovoj grupi -