Kongres FIFA-e na Bahamima
0
BiH se više ne mora bojati "otimanja" igrača
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super je sve to ali kakve koristi jer nasem savezu da je dobna granica do 82 godine oni ne bi uspjeli dovesi a kao opravdanje bi stavili kratak vremenski rok.
(zamjena teza) U tom grmu lezi zec,KAD SAM MOGO , NISAM MOGO, SAD KAD MOGU E SAD NE MOGU.
Ja mislim da problem naše države nije to što mladi Hrvati i Srbi ne mogu nego što NE ŽELE igrati za BiH. Jedino ako nemaju prođu u SR ili HR, onda je dobra i BiH. U ovom kontekstu BiH će biti oštećena jer će mladi igrači koji budu igrali za BiH do 21 godine moći da se \"predomisle\" kao seniori, kako reče neko od komentatora prije mene.
Moj buraz ce igrati za nasu reprezentaciju za par godina akobogda, ima samo 13 godina, al ga je vec pocela pratit mlada Francuska reprezentacija, to jeste ona do 17 godina. Zapmatite dobro ime ISMAR !!
zovite ASMIRA, NEMOJ TE DA ČEKATE ĆIRO ZOVI GA
Gluposti su to obicne nije problem u tome vec je problem sto Srbi i Hrvati nece da igraju za BiH to je sustina problema.I ovi sto igraju igraju samo da se mogu bolje prodati vani tjeli vi to priznati ili ne ali je tako.
Pa nemoj igrat,zar te neko tjera?!
Bilo bi ba nofi kad bi pogledali Emrea Tahirovica,strasan igrac.
pa ja opet svejedno ne bi igro nikad za bih nakon svega paljenja zastave ,navijanja za turke koji su ih poturcili i prisiljavali da predju na islam...prije bi za kazahstan igro.
odlicno
koliko ja znam medunjanin ne zeli da igra za bih?
Bravo Alzir. Kako da se niko drugi nije sjetio ovoga. @! a to sto su Francuzi handrili alzirce 100 godina to cemo zaboraviti. Dobili su sta su trazili. Osim toga vecina BiH reprezentativaca se usvrsava u inostranstvu. Mora da smo i mi pravo primitivni. Mada ja bih radije bio primitivan i izbacio Brazil na SP-u :)
Slažem se sa @swanfilter.
Osim ovog Begovica i Jakupovica, ja ne znam, zasto uopste spominjete Medunjanina ili Kucukovica?? Vec sada propali igraci, koji igraju u veoma slabim ekipama a stari su vec koliko? Ne znam...Mi moramo teziti boljim opcijama od ove dvojice. Ali, to je samo moje misljenje...:)
ko bi jos imo pravo za nastupanje za BIH osim ove dvojice navedeni..? Jel i Kucukovic pada pod taj zakon?