Komentari (422)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prolazimo 100%
Srbi...ste gledali izvlačenje grupa?
KARANJE 100% mozda jedino protiv irana neke sanse ima argentina ce da ponizi nigeri da strpaju "alatku"
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dvije male zemljice igraju sa Brazilom i Argentinom pred očima cijelog svijeta...ma neka se i izgubi, ali to mogu rijetki doživjeti...
Tako je majstore. Dajte malo ljudskih komentara...
alal ti vera
Poredak svih gupa: Grupa A: Brazil 7 Hrvatska 7 Mexiko 3 Kamerun 0 Grupa B: Spanjolska 9 Nizozemska 6 Cile 3 Australija 0 Grupa C: Kolumbija 6 Obala Bjelokosti 6 Japan 6 Grčka 0 Grupa D: Urugvaj 9 Italija 6 Engleska 3 Kostarika 0 Grupa E: Svicarska 7 Ekvador 7 Francuska 3 Honduras 0 Grupa F: Argentina 9 BiH 4 Nigerija 4 Iran 0 Grupa G Portugal 7 Njemačka 7 Gana 3 SAD 0 Grupa H: Rusija 9 Belgija 6 Alžir 1 Južna Koreja 1
Poredak,grupa A: Hrvatska 9 Brazil 6 Mexiko 3 Kamerun 0
Navjerojatnije, za četvrtfinale igrati ćemo sa Švicarskom ili Francuskom. U slučaju da budu ovi drugi, treba im naplatiti NASRIJEV ŠUGAVI PENAL i proći dalje, AMINN !
To jeste,ali vec kad smo tu da iskoristimo da malo pomrsimo velikima racune :)
Rusijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Grckaaaaaaaaaaaa , Argentinaaaaaaaaaaaaaa , Nigerijaaaaaaaaaaaa
0vaj 43/ tada su četnici nestali kao vojska/ i ovaj muuuu spremte, spremte televizore i na njih stavite brisače sa auta.
ja nisam znao da vi u toj tvorevini imate internet...svaka cast idete ka naprednom svjetu..
Ovako ce grupa zavrsiti i na kraju....a ko zna mozda dobijemo i argentinu...pa sta ako oni imaju mesija...ne igra 11 mesija...samo 1 :D :D
Idemo po 2 mjesto i pisati historiju.
Ma idemo u Rio i na Maracanu, to je najvaznije.
Kvrzic kad krene, ma glavom na krampon amidza O:)
Nasi momci su odradili svoj posao, sada je samo cilj da se ne osramotimo tamo i ispadnemo pravo outsajderi ;)
6. juni 1993 Iran - Bosna i Hercegovina 1-3 22. juli 2001 Bosna i Hercegovina - Iran 2-2 10. august 2001 Iran - Bosna i Hercegovina 4-0 2. februar 2005 Iran - Bosna i Hercegovina 2-1 31. maj 2006 Iran - Bosna i Hercegovina 5-2 12. septembar 2008 Bosna i Hercegovina - Iran 2-3
Pogledaj igrače koji su igrali prijateljske protiv Irana .Sigurno tu nije bio Barbarez,Bolić i ostali već je Blaž sa sobom vodio tek par igrača sa kllupe i većinom debitanata jer se igralo zbog para. Ali neka smo gubili od Irana jer oni sad na sav glas govore kako su nas trali i kako će nas trati u Brazilu,faktički su nas otpisali :D HAHA Mene najviše brine gol razlika protiv Argentine i susret protiv Nigerije.
Mi prvu utakmicu dobijamo sa 3-2
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Grupa je OK ali imamo grozan raspored.
Nakon zdrijeba za SP , Hrvati u startu za dom spremni.
hahahhahhaha
ne u startu nego UVJEK..
Tacno mi dodje navijati za Nigeriju,kakve lijepe dresove imaju :)
Grupa je odlična, a pobjegnik i drugi igraju protiv prvog i drugog iz grupe: "Švicarska, Ekvador, Francuska, Honduras" Kad se pogleda šta su drugi dobili, ovo je banja.
Sad je na NS BiH da organizuje par utakmica sa jakim protivnicima prije prvenstva, sa timovima poput Njemacke, Spanije itd. Samo nam jakih utakmica treba i hladna glava. Zasto ne ici na nerjeseno sa Argentinom. Nije ne moguce i tu utakmice ne treba otpisivati vec vidjeti kao mogucnost za koji bod. Danas se svako moze braniti i puno losije ekipe od nas je tesko probiti kad se povuku. Zasto to nebi i sa nama bio slucaj. Sa Argentinom bunker sa svih 11.