Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A neznam što se narod toliko pali i brine, moramo svatit da imamo max 3- 4 igrača i to je to. Nemože okosnicu repke cinit igrači koji i u svojim klubovima nemaju mjesta, i nigdje u svijetu ne stavljaju se igraci koji i u svojim klubovima ne igraju jedino kod nas. Pola naših igraca igra po češkoj, madjarskoj azerbejd ligi itd šta drugo očekivat. Moramo svatit da mi imamo jednu prosjecnu repku u rangu moldavije, kipra, luksemburga itd.
Pa kad igrate ko pizde a ne srcem za svoju državu logično da ste rasulo teško dotle da i Andora i Vatikan vas mogu dobiti u svakom trenutku marš
Mi imamo igrače i znamo igrati taj fudbal. Samo što na kraju pobjedjuje ekipa koja da više golova, i ne izgubi ona koja ne primi gol.
Jedan je Pape...
.... pravo seljačku njušku ima !
Najvažnije je da igra naša predivna, VJEČNA, međunarodno PRIZNATA, NEDJELJIVA, samostalna, nezavisna, suverena država BiH, koja je članica UNa i svih drugih međunarodnih institucija, asocijacija i organizacija će dok je vijeka i svijeta postojati kao nezavisna država jer se o njoj brinu, čuvaju je i brane naši najbolji sinovi, gazije i heroji nepobjedive Armije BiH, koji ne žale položiti svoje živote za našu prelijepu i vječnu državu BiH. Našu jedinu i najvoljeniju domovinu❤
Ma ko vas jebe vise ...
Jedino se mora ugasiti protektorat. Pusti ovo moramo igrati bolje kao kolektiv, to nije bitno.....
Kakva je ovo glupa prica. Mi ni u kednom trenutku nismo imali sanse protiv Italije. Slusam a ne mogu da vjerujem sta pricaju Prosijacki i Kloc, o nekakvim prilikama propustenim. Sad uvukli i Diskotakcica da isto prica. Nismo slijepci i vidjeli smo da je Italija igrala sa 60%. Da smo poveli, tek tad bi nastradali.