Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ste vi to konkretno promijenili bakljama i prekidom utakmice??? Time što će Savez platiti 30-40000€ nizašto??? Razumijem i podržavam vaše stavove, ali ne razumijem šta se postiže prekidima, kad Vici ni iz džepa ninu džep. Kaznu će platiti iz kase Saveza, njihove privilegije će ostati, i šta? Nikom ništa, samo pare bačene uprazno.
Savez ima pare i to nije problem ali ako nam zabrane publiku to je problem ali jebbe se njih za to izgleda
"Pametni" mozgići kontaju kad savezu nestane para plaćanjem kazni riješit će probleme. A ne vide da time uopšte ne pomažu BH fudbal, nego uništavaju. Kad se uništi/ukine savez, za koga ćete navijati ? Gdje ćete svoju ličnost pokazivati? Bit ćete vođe / članovi ČEGA ? .... a znate čega K
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Edin Džeko, najbolji igrač u istoriji BiH i ratno dijete Sarajeva , moli sinove dezertera da prestanu prekidati utakmicu Bosne i Hercegovine. Opletite sad po meni :) Hvala
Ono sinoc sa bakljama je bilo u najmanju ruku seljacki i degutantno.
Jeste navalili na savez kao da je neki prije ovog napravio nešto konkretno. Taj Vico je dovodio selektore, po vašoj želji išao Vahidu na noge, doveo Peteva, pa zbog vas smrdljivaca dobio otkaz, izborili baraž lige nacija, doveli nove igrače, podmladili ekipu, sredili terene domaćih klubova. Vi majmuni iz dijaspore koji veze sa fudbalom, sportom i mozgom nemate, naravno da to nećete uzeti u obzir već ćete uvijek okrenuti priču samo na vaš šovinizam i primitivizam.
Nek ste vi krezavi neandertalci od koristi. Jedini u evropskim reprezentativnim utakmicama koji baklje koriste kao da se obračunavaju s grupom huligana. Kad toliko dišeš i živiš za BiH, vrati se u istu, plaćaj kredit i dugove države, porez svaki dan, namete itd. Lako je srati iz Švedske, Austrije, Njemačke itd. Čast poštenim dijasporcima koji ne prave ludosti i ne trpaju se u sport.
bh fanatikosi, bujrum dođite i navijajte za svoju reprezentaciju, ali kao normalan svijet ako vam nije do toga idite svoijm putem imamo mi svojih problema i bez vas
Sranjatikosi! Samo sr*nja pravite. Dodjite pred savez pa tu protestujte! Ni onaj pravi savez kad je napravljen sigurno nije zbog vas. Vi cete nekoga usutkivati? Pa ja sam jedan od mnogih koji su se borili i dali svoju krv za ovu zemlju i opet je ne svojatam kao sto vi to radite neostvareni magarci. Omalovazavate nase igrace na terenu takvim ponasanjem. Bog vam bolju pamet dao!
Samo jako BHF!
Ko plaća ove idiote? Ako već nešto zamjerate savezu,onda bojkot utakmica reprezentacije.Sportski pozdrav .
Dezerteri navijajte tamo za svoju drzavu deutschland
Kad budete vodili svoje dijete od 9 godina da ga ucite da voli svoju domovinu i onda neki idioti pocnu bacati topovske udare i bakljade a dijete se prestraasi onda se javite, idioti jedni.Pred savez pa sto se mene tice bacajte sta god hocete ali za to vi nemate xuda.VI STE SAMO OBICNI IDIOTI.
Bravo BH Fanaticosi. Ko iole je pratio reprezentaciju od rata na ovamo, trebao bi znati da su BH Fanaticosi jako puno zasluzni za prijasnje uspjehe reprezentacije. Oni su bili podizali atmosferu, stvarali podrsku reprezentaciji, narocito na gostovanjima. Respekt i kapa do poda ! Svi smo mi BH Fanaticos
Pokazali ste cijelom svijetu da ste barbari koji nedozvoljenim sredstvima prekidaju medjunarodnu utakmicu. Eto sta ste uspjeli. Ima boljih nacina da vode protesti protiv Saveza i ljudi koji daju podrsku predsjednicima koji su korumpirani i zlonamjerni.
Papanitikosi !!!
Pred saveze i protestvujte,.
Nekad sam vas postovao, sad me brukate. A ja sam prvoborac. Vi ste sad nasa sramota.