Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAVEZ NAPOLJE, VICO ODLAZI !
A gdje Pilav tu? Stadion Otoka je neiskoristen da bi Demidzicev i Efendicev tajkun profitirao u susjednom objektu i da bi LOKOM zaradjivao pare i podobni ahbabi dobijali skupe termine ...pa zakljucaj sportske objekte preko dana za djecu....napravili sistem u Sarajevu plati pa igraj....a djeca nemaju gdje trenirat u Novom gradu..sramite se bosnjacki begovi. Zbog vasi sitni interesa nemamo drzave!
Svi ste junaci ovdje na klixu...a kad treba to govorit na bilinom polju onda je tisina i muk...jadni smo mi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ocekivati od Vice i kompanije. Cast izuzecima.
nema tu izuzetaka... sve smradovi
sreca pa nam je to najveci problem uzemlji
Samo neko treba dobro istući Dodikovog sestrića i svi problemi u državi će nestati jer Dodik neće imati muda da prijeti kao Karadzić zamislite da je narod bio pametan pa odmah istukli Karadzića namrtvo rata nebi bilo u bih.
Adnan Džemidžić, generalnog sekretara NS BiH je istaknuti član SDA kao i večina kadrova u Savezu. Treba organizovati proteste i otjerati vnago jer SDA kadrovi između državnih i privatnih uvijek biraju ove druge interese.
Ne smiju jarane.. ode posao ode plata. Ebo drzavu i obraz i narod itd.. Kad sam saznao da portir u domu zdravlja ima platu 1700KM.. sto bi se on sazalio na nekoga i rizikovao posao za tu platu gdje samo sjedi i dize rampu.
Tako je, samo prozivati sve redom!!
Prodani UHLJEBI se namjestili u fotelje od Vice ne smiju ni reci kako se zovu a pogotovo da cestitaju praznik drzavinkoju kso predstavljaju.
Kako to da se danas igrao kup? To nije bilo ni jednog drugog termina, a odmarali 3 mjeseca
Ovaj sekretar haman na veprovom platnom spisku, pitam za Galijaševića
Kako raspustiti savaz jel moze da dodjemo i jednostavno ih izbacimo samo nas treba 50 000 i rijeseno sve sta nas brukate vise. Olupimo se kao da je jedna dobra utakmica mozemo mi to
Begic, Dzemidjic… to su ti sda sto su snsdu prodali savez
Ovog seronju iz NSBIH može samo otjerati neka dobra bolest. Amin da će se i desiti.
Cuj iz nekog razloga, pa ko je na celu tog saveza, sta ocekujete. Ti monstrumi urusavaju sve sto ima predznak Bosne i Hercegovine...
Lagali su nas mnogi, i poznanici i neprijatelji ali je najteže kad te LAŽE TVOJ !! Sjeme mu se zatrlo izdajničko !!
Dzemidzic je izdajnik i kvisling. Kad ga vidite na ulici pocastite ga kao izdajnika
Baja je ubacio svoje igrače , njegov cilj je jasan , što manje BiH.