Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo je do zasićenja ove generacije isto kao i Real prosle sezone. Krenuvsi od Pikea, Albe, Buskeca treba na vrijeme jos ove sezone tražiti zamjene. Teško je očekivati od ove Barce ista sa nekim novim igračima pa možda i trenereom treba im dvoje sezone da se vrate na staro. Do tad biće ovako mučenje porazi i tijesene pobjede većinom zahvaljujuci Ter stegenu i Messiju
@Frakson10 jeste a i ne moze se vise igrari tika-taka jad je samo alba i messi razumiju, nema vise xavia i inijestè
Ja bi trenera promijenio do njega je
Mesi, Alba i Ter Stegen drže ekipu. Loše su investirali zadnje vrijeme: Kutinjo, Dembele, Grizman, De Jong, Fati, Melo...niko nije iskočio. Prva dvojica odron, Bayern ne želi otkupiti Kutinjov ugovor.
Citam komentare strucnjaka i ne mogu da vjerujem! A ja cu samo reci da kada Messi prestane igrati nogomet ja cu prestati gledati!
Najodvratniji klub sa manchester unitedom
.!.
Valencija lijepo odigrala ⚽
Još su dobro prošli, trebaju biti zadovoljni
33 godine citav zivot za Barcu navijam, gledam tekmu i ne vjerujem sekunda fali covjeku da prebaci na neku drugu tekmu... S. ROBERTO najveci panj u historiji fudbala ( drzi ga Barca jer je 2 gola dao za tako reci historiju), Alba isto tako znaci bekova nema.. DE JONG isto los, a da ne govorim spica nema nikako... Mesija na zalost stalo zadnje tekme, doduse nema Suareza doktora fali mu... Sve u svemu zalosno nema od ove sezone nista, i Napoli ce izbacit Barcu...
Bilo bi lijepo da i Messi pocne trcati a ne setati se po terenu 90 min. Trci samo kad povuce kontru.
Dónde estás Messi
Edit: Dónde está Messi?
ja kako procitah nedavno ovaj novi trener najavi presing, stalni posjed i agresivu,..
Posjed ima ev 3 tekmu preko 75 % to je to
Zasto valensija nije u karanteni? 1🤔
valverde za ovog sent etijena ispade guardiola
Je l igro Mesi, nekada dobar igrac. Sada samp prosjecan igrac...
@fbUser1570049873 da da šest zlatnih lopti i prosječan igrač smiješan si majstore
@fbUser1570049873 , a čovjek najbolji strijelac lige hahah
Fali im Neymar, Xavi i Iniesta
Kako su lose izgledali na terenu to je strava.