Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peticu im složite i onda na Koševu 20 000 protiv ustaša
Jel ovo "kartoniranih" znaci da su zapakirani u kartonskoj ambalazi?
ma kupljena utakmica dženo ne glumi nevinašce ti ono ko mi budale,sad trebamo strepiti ko u travniku onaj ga ganja i onda u 16 ga obori namjerno i drugi opsajd
Yebo zabranu, horde idu za istočno sa, čuj da ne idemo na gostovanje koje je faktički u našem gradu. :D
Pa zabrana je na organizovano okupljanje i odlazak ne i za individualne odlaske :)
Daj ba, nemojte unaprijed tražiti alibi za poraz. Onaj ko ne može torpedirati Slaviju u osudnom trenutku i ne zaslužuje biti prvak.
ŠAMPIONI!
Sjećam se zadnje sezone kad je Sarajevo osvojilo ligu. Tad je Slavija bila direktni konkurent za titulu. Igralo se u Lukavici Prije utakmice dolazi Dodick na utakmicu napravili kao dresa njegovo ime broj 10, Slavija. Kobiva dobiće to i titula je njihova. Povede Slavija 1-0. Ja se unervozio došlo poluvrijeme ja otišao klanjam sve živo, molim Boga da daju go. Drugo poluvrijeme učim sve što znam. Nekad pred sam kraj dadoše ovi naši go 1-1. E moji vi da vidite te sreće nakon gola... Nakon toga do kraja sve super i Sarajevo osvoji. Ove godine samo pobjeda dolazi u obzir!!!
Ove godine ni alah, ni jahve, ni buda ni hare krišna neće pomoći preplaćenim padavičarima. MUKU MUČE
dobro je pa se ti sjećaš, mnogi navijači Sarajeva su piškili u pelene te daleke 2007
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
26. kolo Zrinjski 0:1 pa pa Jajajevo