Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po meni transfer Ibrahimovica u Barcu nije uopste bilo pametno. Ibrahimovic je sebican i ne vidi da pored njega tu postoji Messi i Henry i jos nekoliko talentovanih igraca koji u nekim situacijama imaju vecu sansu za realizaciju napada.Kad je igrala Barca-Shaktar Ibrahimovic je sam opucao sa nekih 25 metara dok je Henry bilo slobodan na lijevom ulazu
Iskompleksirani portugalski \"strateg\" je uvijek bio jak na riječima i takav će ostati...Nikad neće preboliti poraz Čelzija od Barselone u ligi prvaka. Volim Inter, ali sa sigurnošću tvrdim da će Barselona uvijek biti kvalitetniji tim od onog koji Murinjo vodi kao što je slučaj sada. Zlatanu skidam kapu... Sačekajmo ligu prvaka pa će Murinjo da se uvjeri ko je zapravo Zlatan Ibrahimović i koji skill posjeduje.
Mislim on mi je bio onako bash bash trener - medjutim Sir Aleks je definitivno najbolji bez premca i najkarizmaticniji. Kad se govori o pobjedi Intera nad Milanom trebalo bi uzeti u obzir koliko je Milan slab i igracki i atmosferom - ljudi moji oni su totalno ruinirana ekipa.
Jose Mourinho ti si jednoi dzbre za lovu kao i drugi prvo si govorio da je ibra naj bolji sada samo bolji brez njega mrs mrs papak jedan
hdfhsh
Ibrahimovic ce upropastiti Barcelonu !
O tom po tom moj Mourinho. Dobio jednu tekmu i odmah poceo da s.ere. E sto bi volio da hoces pojesti te tvoje rijeci...