Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znao sam da ce bit 0-0
Sta ocekivati od 22 amatera na terenu. Dobro, mozda ima poneki profesionalac.
I ja... TO DA SE NE BI SVADJALI IZGLEDA!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hvala BHT-u na prijenosu utakmice Drina - Siroki Brijeg, s nestrpljenjem sam iscekivao taj mec, uz strucne komentare uvazenog gospodina Velida Spahe zvanog klen. Najbolji ste i trebali bi ste povecati placanje takse, jer nema smisla da uz tako dobar odabir utakmica i edukativnog programa zaradjujete tako malo. Jos jednom od srca hvala!
Samo glup covjek nece skontati u cemu je danas bio fol s derbijem. Naravno, skup brate prenos, valja napuniti Kosevo, k'o da Barca i Real igraju jbt. Al zato kad mi pocnu s onim Sulejmanima i Ezelima, to je show za masu, tu se skuplja gledanost. I sad ti meni reci jel u ovoj drzavi ista normalno, krenuvsi od ovog banalnog primjera zvanog "prijenos najinteresantnije tekme u Be-Ha liZi". Samo pare rade ovdje, al za one koje ih imaju! Lijep ostatak dana zelim!
@antemurale Znam ja kako idu prenosi na BHT-u, "multikulturalno" da se tako izrazim, jedna ekipa mora biti iz Federacije jedna iz RS-a, normalno da te ne zanima kako igraju Sarajevo ili Zeljo, ali ne kontam sta se onda Hrvati i Srbi zale na Sarajevo kao glavni grad? Za sta ste vi to zakinuti? A cisto sumnjam da se u RS-u ili u Hercegovini gledaju tekme Sarajeva ili Zelje ili Celika. Zato vas bolan ni ne volim, licno Srbe iz RS-a i Hrvate iz Hercegovine jer ste davno promasili voz za suzivot. Nisam nacionalista, cak imam i prijatelja iz CRO i iz SRB, ali vi ste neka posebna sorta!
Deset godina ustrajnosti deset godina mentaliteta......sta je transparentom pisac htjeo reci...mozda poitvrditi....Dodu vremena kad pamet zasuti budala progovori a fukara se obogati.....zelim vam i narednih deset godina isti mentalitet i istu ustrajnost da spasavate sezonu ako pobjedite Zelju,a mi cemo se i dalje zajebavat jer nam niste bitni jer ste sitni ....osim u zajebancij otvarate nam mnogo prostora....moj savjet pravite hitni remont ekipe jer iduce prvenstvo vise kandidata za ispadanje ovaj sastav vam je bezperspektive nula bodova....
E bas si stroj ....sreca vasa pa te ustase ne pobjedise nas kod kuce pa se istopi njihova prednost ....ma mi se uvjek borimo za opstanak al nekako ni krivi ni duzni uvjek u egalu za titulu do posljednjeg kola ,nekad sa Leotarom ,nekad sa Sirokim ,nekad sa Borcem ,nekad sa Zrinjskim evo sad sa Divovima sto rekose da ce se sa klupom prosetati ligom ,a nekad se i prekuca pa sami protiv sebe bez konkurencije ,a da vi imate pricu ....a vl zato nemate igru Zeljo bi sa Tomicem i Stanicem vec slavio titulu al treba biti i solidaran a toliko je zelite da je red da je i dobijete ne3kako mi vas je i zao imate pricu i zelju za titulom najvecu pa i ako je uzmete koliko smarate kad ako ne sad il nikad vise sretno nego spretno sa igrom bez boje i mirisa a ulozilo se ko biva......mi cemo se samo igrati a suplji lonci neka zvece no brzo ce doci do dominacije kad cete kukat ko j..o nasu vaku ligu a toliko u istoj zelite titulu i duplu krunu i cobijete cunu,a zamisli sad da neuzmete titulu cirkus pravi
ZASTO NISU DOSLE HORDE ZLA ?
http://sportsport.ba/tifo/prvi-neredi-u-sarajevu-policija-brzo-reagovala/162195 Sprinteri sa koseva hahahah
Ovu muriju izgleda samo uce da govori nazad,nazad haha,svi ko papagaji ponavljaju isto...
Ovi pitari izgleda nista bez sudija i nafake. Sudija katastrofa, pa frajer svaki ofirni pad Sarajeva svira, Zeljovcima nista. U početku sam mislio da ce nas Sarajevo ubit nakon onih pola sata, nismo dobri bili jednostavno. Kasnije smo se ko dohavizali, drugo poluvijeme je rezultat toga. Ubili smo vas iako je sudija bio na vasoj strani. Cak je to par mrtvih Pitara priznalo, to da su vas vile nosale. Koreografija pitari nije lose, zastave su super bile, al sta ce vam krst o.O. Sve u svemu dobra utakmica, tvrda, ovi hejteri sto kukaju i udaraju po ova dva kluba, gdje ste misevi vi, i idete li kad na utakmice ? Za kraj bi samo ponovio zavrsne rijeci: ZASTO NISU DOSLE HORDE ZLA ?
Mosa ljoze...svaka cast zeljinoj mladosti...nedostajalo je malo srece...
Kakva liga takvi i klubovi,kakvi klubovi takav i rezultat...
najdosadniji derbi na svijetu. sramota za fudbal.
kolko je igrala Drina?
Tužan je strumf svaki.....ahahahahaaaaaa
oooooo divovi gdje ste danas bili?
Možda se nakon svega mogne i do grada u miru :D
Kakva je to liga gdje Željo sa juniorima ima šansu da bude prvak.Šta bi tek bilo da igra sa prvom ekipom.
Takva im je inace prica cim nisu prvi odmah govore da je sve kupljeno i tako to.
Napred Željo, zaslužili ste pobedu i titulu.
ibrakovic u sarajevu jaci od rusije? on ce me otjerat od FKS
Hoce li se ikada na ovom derbiju dati neki gol.
Ovaj susret doista ne zaslužuje jedno zrno pažnje, fk sarajevo prevara i to ona iz 70-tih godina prošlog vijeka,sramota. P.S Budite vi evrposki klub al bez mene, yebo vam mali seljo mater u pičku.
kurac od tekme.