Hvala BHT-u na prijenosu utakmice Drina - Siroki Brijeg, s nestrpljenjem sam iscekivao taj mec, uz strucne komentare uvazenog gospodina Velida Spahe zvanog klen. Najbolji ste i trebali bi ste povecati placanje takse, jer nema smisla da uz tako dobar odabir utakmica i edukativnog programa zaradjujete tako malo. Jos jednom od srca hvala!
Samo glup covjek nece skontati u cemu je danas bio fol s derbijem. Naravno, skup brate prenos, valja napuniti Kosevo, k'o da Barca i Real igraju jbt. Al zato kad mi pocnu s onim Sulejmanima i Ezelima, to je show za masu, tu se skuplja gledanost. I sad ti meni reci jel u ovoj drzavi ista normalno, krenuvsi od ovog banalnog primjera zvanog "prijenos najinteresantnije tekme u Be-Ha liZi". Samo pare rade ovdje, al za one koje ih imaju! Lijep ostatak dana zelim!
@antemurale Znam ja kako idu prenosi na BHT-u, "multikulturalno" da se tako izrazim, jedna ekipa mora biti iz Federacije jedna iz RS-a, normalno da te ne zanima kako igraju Sarajevo ili Zeljo, ali ne kontam sta se onda Hrvati i Srbi zale na Sarajevo kao glavni grad? Za sta ste vi to zakinuti? A cisto sumnjam da se u RS-u ili u Hercegovini gledaju tekme Sarajeva ili Zelje ili Celika. Zato vas bolan ni ne volim, licno Srbe iz RS-a i Hrvate iz Hercegovine jer ste davno promasili voz za suzivot. Nisam nacionalista, cak imam i prijatelja iz CRO i iz SRB, ali vi ste neka posebna sorta!
Prikaži sve komentare (197)