Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očito Nacisti vladaju zapadnom Europom
Pardon Cionisti ili su to isti
radikalniateista Nije on dobio odgovor da se ne slaže nego optužbe da surađuje sa teroristima a zbog čega samo zato što je rekao da djeca ginu masovno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Francuzici hahahah najsmjesnija nacija na svijetu, Hitler ih pregazio za dvije sedmice cijelu drzavu, drzava im ima vise arapa nego francuza, drzavni tim im kompletan crnci, ali politicki samo gledaju da zakuhaju, muzu i danas kolonijalne drzave i zele da se nametnui kao neka velesila, a cista sprdacina od drzave. Makron umislio da je Napoleon hahaha Koja je to bagra
@AgentHaman007 Pa šaka Gala ih hebala u zdrav mozak hahahah
sjever i provincije su vecinom bjelci. to sto ti pricas je Marsje Pariz i Tuluz. nije to bas tako prema Alpama i gore Bretanja i Lille.
Široko rasprostranjena organizacije koja čini zločine u svijetu posljednjih 1000 godina je neprikosnoveno vatikanska organizacija
LJUDINO!!!
Brat mumin
Ovaj darmanin vuce porijeklo iz tunisa i armenija, znaci u prijevodu da je zidov.
Čitav vrijeme od korone se moraš odrediti jesi li za ili protiv i tako prave vještačke polarizacije.Da jesam protiv vakcine, da jesam za Ruse da jesam za Palestince. Da.
3 svijetski rat je protiv muslimana..to je reko onaj neki mason sto su ga pustali u paralelama kod mladena marica.
Benzema je uz slobodarski narod Palestine,koji decenijama cionisti ugnjetavaju.
Covjek se moli za nevine žrtve pa ga osuđuju da radi za Hamas, Benzema bi trebao ih tužiti sviju pa podjeliti pare Palestini bilo bi to fina osveta.
Sutra ce svakog ko podrzava Palestinu i njen narod optuziti da su teroristi. Bice tesko zivjeti u Europi. Mogu te zatvoriti i suditi kao nekad tim ustim jevrejima u Njemackoj. Imam neki cudan osjecaj da nam spremaju logore. Volio bih da nisam u pravu.
čifutski fašisti lobiraju
Ovo je rat protiv zdravog razuma
Kao Bošnjak nakon svih ovih događanja, genocida nad mojim narodom, a Evropa i zapad su to sve gledali i znali, mislim da je vrijeme da Bošnjaci naprave sporazum sa Srbima i da Hrvate puste niz vodu. Praviti savez sa pravoslavnim svijetom kao što radi Erdogan. Neće nas nikada ostaviti na miru ovdje. Karahasan je dobro rekao: Ako smo sa Srbima ode glava, ako smo sa Hrvatima ode vjera. Bolje časno i pošteno umrijeti kao musliman sa vjerom u srcu, nego ostati bez vjere. Srbi vole Stambol
znas li ti da su finog kulturnog covjeka u Neves. ist.Herc svi gledali kako ga Krste S. gura ispred sebe i sve mu kida komad po komad mesa .kroz gradic. i na kraju ga pr.ik.lo. ( mater mi je otuda pa znam).
Sta je pisac htio da kaze? Da je svak ko podrzava Palestinu terorista? Jel ovo neki novi Euro-Atlanski nacizam, sta je sledece, protjerivanje i zapljena imovine???
To već rade, kasniš.
respekt za ovog velikog covjeka i humanistu
U strahu su velike oči.