Nogomet
1

Benzema: Možemo do trostruke krune

Totalsport
Karim Benzema (Foto: EPA)
Karim Benzema (Foto: EPA)
Iako je nedavno napravio dva velika koraka unatrag u borbi za naslov španskog prvaka, Real Madrid i dalje može do trostruke krune ove sezone. Tako barem vjeruje napadač Madriđana Karim Benzema.

Uzastopni porazi od Barcelone i Seville spustile su Real s prvog na treće mjesto tabele Primere. Kraljevski klub sedam kola prije kraja zaostaje tri boda za vodećim Atleticom i dva za Barcelonom.

"Cilj je osvojiti sva tri trofeja za koja se takmičimo, a ja mislim da to možemo napraviti. Imamo odličnu ekipu ekipu koja može ostvariti cilj. Trener Carlo Ancelotti nam je donio stabilnost, što je iznimno važno. Nismo zaboravili što se dogodilo prošle sezone (15 bodova zaostatka za Barcelonom, op. a.), ali sada imamo novu ekipu s novim mentalitetom", naglasio je francuski nogometaš u razgovoru za klupsku web-stranicu.

Osim u Primeri, Real je u igri za naslove i u Ligi prvaka i Kupu kralja. U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u srijedu igra protiv Borussije Dortmund, a u finalu Kupa kralja ga 16. aprila očekuje Barcelona.