Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako si samo skroman, Asmire! Ponosni smo na tebe!!!
LEGENDA :DD KAKO JE DANAS NJEGOV GOL OBISAO SAMO CIJELI SVIJET :DD
bolji marketing za bosnu od svih pakasa politicara sto vise u briselu svakih 10 dana
To je odlika velikog čovjeka. ...
"Jednostavno, golman u tom trenutku ne izgleda najbolje i zbog toga nisam htio slaviti" MA IDITE U PICHKU MATERINU I DŽEKO I SVI OSTALI.....OVOG ČOVJEKA TREBA PROGLASITI DOŽIVOTNIM IDOLOM NACIJE !!!!
LJUDINA,KRALJ,KRAJCINA
Asmire sine nacije!!!
Slika kaze: izvini jarane nije bilo namjerno
Igrac biti nije tesko, trening malo talenta, i postanes igrac slavan, poznat i bogat..Biti igracina..za to moras da se rodis, pored talenta za sport, treninga, odvojis mrvic vremena za druge ljude, pomislis na osjecaje drugih, budes karakter i solidarises se da i onaj na drugoj strani zaradjuje isti hljeb, sjetis se onog malog dijecaka koji bolestan ceka ljek pa mu na par sati nabacis osmijeh na lice...To mogu samo Zmajevi, veliki sportisti jos veceg srca koji ce se pamtit po svojim dijelima kako fudbalskim tako i onim obicnim..ljudskim...Asmiru svaka cast na golu, i na profesionalnosti i solidarnosti sa kolegom kojem zasigurno nije lahko bilo nakon gola. Vi i jeste zaista ponos svoje domovine.
Sa parkinga
Sa parkinga ... ali iz drugog kantona
ljudino naša,zmaju nas
Jao koja drama, ovaj nije htio slaviti, onaj obečava iskupljenje... kao da se radi o životu i smrti, a ne o običnoj jebenoj igri.
pa fudbal je, sam po sebi, obicna igra. kad se tu dodaju ogromne svote novca onda vise nije. smuci mi se zivot kad vidim apsurdne cifre koje igraci zaradjuju, ali to je sad druga prica...
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; hvala Allahu dz.s gospodaru svih svjetova na njegovoj milosti dajuci nam ponositost i radost mnogim nasim sinovima i kcerima koji svojim uspjesima i lijepim ponasanjem pronose slavu Bosne sirom svijeta,Bosne koja i ovih dana vadi mrtve svjedoke zrtava krvolocnih zvijeri,necasnih zvijeri od necasnih majki,koji su pod crnu zemlju spremili mnogo ponositih Bosnjaka,koji bi danas bili veliki sportisti,doktori,pisci,naucnici,sve ono cim se jedna ponosita zemlja.ponosi..; molim Allaha stvoritelja da svi casni bosanci pojedinacno budu ponos svog naroda a da neprijatelji Bosne i njenog naroda budu gorivo Dzehenemskoj vatri; neka je selam i salavat na zadnjeg poslanika Muhameda s.a.w.s, amin.
Evo ti like, ali promjeni nickname. Bolje bi ti prilicilo daija
Amin !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fantomski pogodak naseg Asmira
Begovic last 4 matches : 1Goal / Messi last 4 matches: 0 Goal / Begovic the best striker hahaha
kralj svaka cast
Teletović sa parkinga,Hajrović iz svlačionice, Begović sa MJESECA :D
Profesionalac !
´dodao je begovic´ ccc Jebe.m vas sakate :/ btw svaka cast Begovicu jos jednom :3