Problemi reprezentacije BiH
0
Begović jedini golman koji brani za svoj klub
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj kakav Hasagic, los, isto kao i Supic. No.1 Asko.
vi fakat niste normalni, pa engleska druga liga je bolja od turskog nekog ...spor prvoligasa, po meni je Begovic prvi izbor, ne mora ni govoriti bosanski samo nek brani ko zmaj i bice dosta, a Hasagic jos se sjecam kad je hvatao maglu na centarsut u derbiju i Skoro zakucao glavom za 1-1 u 94. moram priznati da sam skakao od srece tad :) ... a moze i Alaim brani svaku vec godinama :D
Potpisujem tvoj post, mislim da je Keno ipak najbolje rjesenje, mada bih volio da vidim Begovica na golu (al; neke druge prilike) ipak je Keno prosao ovakvih utakmica mnostvo, a Begovic je bio rezerva sve dok nije otisao u Ipswich, a to je bilo prije nepun mjesec. Imace on prilike braiti za repku.
Hasagića na gol obavezno! Begovic bi bio prevelika nepoznanica i za svoje igrace. Hasagic je rutiner. Znamo od njega sta mozemo ocekivati. Ustalom, to ce Ciro sigurno i uraditi. Branio je Nemanja cak i bez kluba, a ne utakmica. Glavno da je Kenan zdrav! Mada vjerujem da bi ga Ciro i lakse povrijedjenog stavio na gol.
najbolje bi bilo da pipo odluci.pipo javi se jaavi see, jjaaavvviii sseee,jjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaavvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
pa šta je tu problem, braniti će hasagić i dobit ćemo po guzi :)
To sto Supic ne brani u Rumuniji samo je gore po nas. Sad valja njegovom menadzeru (Cirinom sinu) traziti novi angazman. Znaci brani Supic, valja ga prodati u Bragu.
Gusu ili Dedana hahahahahahaha
ja bih vratio nurkovica
ovaj covjek treba braniti i trebao je ranije biit na golu. ciro grijesi oko njega i to mi se ne svidja
hahahahaha, kralju
ma sta 60 70 hiljada? 600 700!
Ma svi bi mi htjeli da Ćiro stavi Begovića, jer realno čovjek brani, u takmičarskoj je formi..al\' džaba kad Ćiro fura neki svoj film tipa \'\'sine\'\', tako da će stavit Hasagića! On i Ibričić jedini kod njega imaju zagarntovana mjesto, pa makar im obje noge bile polomljene!
Ljudi,gledo sam neki dan Begovica kako brani.Nenormalno me podsjeca na Ceha i stasom i nacinom branjenja.Pa momak ce biti najbolji golman za par godina.Mora braniti protiv Portugala,Ciro ne zajebaji...
Ma svi bi mi htjeli da Ćiro stavi Begovića, jer realno čovjek brani, u takmičarskoj je formi..al\' džaba kad Ćiro fura neki svoj film tipa \'\'sine\'\', tako da će stavit Hasagića! On i Ibričić jedini kod njega imaju zagarntovana mjesto, pa makar im obje noge bile polomljene!