Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svejedno volim i Fergusona i Beckhama, Man UTD forever
Volio bih samo da znam ko je autor ovog teksta. Ove vijesti nema na totalsportu a naveli ste da je to izvor: http://www.totalsport.hr/hr/nogomet A sasvim slučajno ta ista vijest se nalazi na jednoj drugoj stranici, manje bitnoj: http://www.sportske-novosti.net/2013/11/beckhamov-najdrazi-gol-u-karijeri.html i to objavljeno dan ranije.
jbg bekaNe ,hoces ti da se kurcis,onda je slijedila fergusonova kopacka u glavu i onda u guicu,sa rijecima "haj ti majki se kurci,meni neces", doduse i viktorija je napravalia fotomodela od tebe,a mogao si zavidnu igracku karijeru napraviti,ovako je ostala nekako nedorecena
Istina je ovo sve, kao navijac Man.Utd-a on je bio jedan od fudbalera koje sam manje volio, zbog tog imidja, al sam bio kupio njegovu autobiografiju, vise zbog podataka o klubu, nego zbog njega, i tu svarno sve opisuje, same pocetke, pa do toga kad ga je Ferguson spucao kopackom u arkadu, i do toga kad ga je Sir Alex otjerao u REAL. I tu se vidi koliko mu je zao bilo napustiti Man.Utd, ide covjek u REAL, a samo sto ne zaplace, ko da su ga prodali Levanteu:) Pa sam onda gledao dokumentarac gdje ga kao kamera prati po Madridu dok trazi kucu sa zenom, gdje ce se smjestiti, a on uopste ne gleda kuce, samo kuka i prica da nije htio nigdje iz Manchestera, zena ga tjesi, itd. Uglavnom, istina jeste da on svim srcem voli United, i nikad ga nije prebolio.
zelio sam ostaT ocam!
Maestro
gospodin !