Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li gdje Bajića, Hodžića, Gojaka na vidiku? Jbt, ne smiješ riskirati ni protiv Gibraltara i prijateljske protiv Albanije, nego i tu sve iste zvat.
Tako je Mesa , naj ljepse je kod kuce
Sta ce nam ovaj strumf zna se ko nas je odveo na veliko takmicenje Pape
slab je on stručnjak. žešća nula.
Bas me cudi. Kako mu se zove zena?
Pametno, Mesa. Pusti sirotinju nek' devera sa sirotinjom.... A nama valja u Rusiju na smotru fudbala. Pa kad tu ostavimo utisak, ima da se uvalis - k'o Vaha. ;)
idi dok si mlad😂😂😂
Bravo Meša kad odemo na SP bit će ponuda iz ekipa koje se bore za vrh u LP a ne neka Bastia, davno prezaljeni
Trebao si ti to prihvatiti Mesa,ako je bila cifra u pitanju.Svako danas gleda sebe,pa ne bi ni tebi zamjerili.Za ovu reprezentaciju jedino ti igras i vodis je srcano.Igraci su manje vise zaokupljeni klubovima,tako da ne daju ni minimum za drzavni tim. Svejedno su male sanse da odemo u Rusiju,cim smo od pocetka zacrtali sebi baraz.
@pujdo O pa djesi pujdo shupchino stara... A sta se to moglo vidjeti protiv Grcke,de nam reci ti.Jesmo li to vidjeli neku extra igru i pobjedu smradu?Zbog takvih ko ti cemo uvijek tapkati u mjestu,a poraze racunati ko pobjede. Dobar ti taj nick,pristaje ti pravo dzukac.
Ko igra za raju i zaboravlja taktiku...
Mogo si i jedno i drugo uskladiti ako je ponuda dobra bila
Safet Susic PAPE - Selektor BiH
jebbo ti ponudu kluba koji se bori za opstanak ili propada.
Svaka cast Mesa ! Mislim da sundonio pravu odluku. Bice opet prilike za Bastiu...
Hehehehe jesi lud, mogao si trpati i u lijevi dzep, ovako trpas samo i desni 😁
@kalafetaga Ja se zadovoljavam sa onim sto imam...
nije sve u parama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)