Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nea bez pravog trenera nista, neko sa autoritetom. Ciro je bio vrhunski, kad im on j*be mater, igraju ko ludi.
ULTIMATEFOCHAK Slazem se u potpunosti s tobom,upravo iz tih razloga Vaha i nije htio da se bakce sa nasom reprezentacijom.Vaha je trener sa autoritetom i te kakvim,zato je i cijenjen vani.A to kod nas ne bi prolazilo.Nazalost ali to je nasa realnost.Svaka ova nasa zvijezda fudbalska su kao mali misevi u klubovima a ovdje dizu k...rac kako hoce.To je nasa balkanska kafana.
jest se kozoglavi sasro, ko da će s brazilom na megdan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Extra trener !!! On radi ekstra posao s obzirom da igraci koji igraju u BiH su ispodprosjecni igraci koji griju klupe u prosjecnim Evropskim klubovima. Ugledati se na jednog Lovrena, Mandzukica, i HR reprezentaciju.
@SELAMsaDRINE Ja navijam za Bosnu, i volim je. Ali brate mili igraci su katastrofa... Dzaba Dzaki svaka titula Italije kad je on sirovina obicna. Za klub jedna igra - za reprezentaciju druga. Nema tu izgovora. Svi su ispodprosjecni!
@SaranXXXVI nemas ti pojma.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Selektor treba da stvori kolektiv i prepoznatljivu igru, a ne da se nada individualcima da nas dovedu do baraza... Da smo imali kolektiv, borbu i igru sad bi se borili sa Belgijom za prvo mjesto!
Cuj igrati oprezno...pa ovakve repke se jedu za dorucak napadima i trpanjem golova...ako ne mozemo pobijediti Kipar,nema dalje,kud ces dalje...jbte nemamo samopouzdanja sekunde
Koliko ovdje komentara sa IDEMO BOSNO a hercegovine nigdje. Ako se ne rimuje Bosna i Hercegovina rimuje se HercegBosna. Jedna stara sevdalinka pjeva o herceg bosni pa ne vidim nista lose u navijanju sa herceg bosnom a ne samo volim te bosno. Npr. Herceg bosno u srcu te nosim kud god krenem tobom se ponosim itd.
glup si ko k...c
@matan Zasto minusi pa hajdemo jednu utakmicu navijati sa hercegovinom a pod tim navijanjem se naravo podrazumjeva i bosna. Ne mogu ja kao hercegovac navijati samo volim te bosno a hercegovine nigdje, malo da zamjenimo teze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jest se kozoglavi sasro, ko da će s brazilom na megdan.
To sto Besic nije pozvan je losa odluka. Krenuo je igrati pomalo i prema njegovim izjavama osjeca se odlicno, ne kontam...
Izvinjavam se zbog nepovezanosti sa temom, ali molim sve iskrene patriote da procitaju i ovu nevjerovatnu vijest o gubicima Elektroprivrede Molim sve da procitaju i ovu vijest: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/58865/kako_je_elektroprivreda_bih_potonula_u_milionski_gubitak_radonchicev_pulen_dzemo_borovina_prodavao_struju_aluminiju_po_33_a_kupovao_na_berzi_po_120_eura.html
Mesa je legenda. Moze pricati ko sta hoce, ali u Grckoj nismo imali srece i to nas moze kostati. Ne bih da previse krivice prebacujem i na sudije zbog produzetka. Ako momci pobijede sve utakmice iskljucujuci Belgiju, a protiv Belgije pokazu odlicnu igru, cak i ako rezultat izostane treba biti realan. Odnos u kom je svako nebesko bice kada pobijedimo, a nula kada izgubimo moramo promijeniti i poceti realno sagledavati koliko smo zaista kvalitetni, a ne sve suditi samo po rezultatima.
Jedino kod nas ima da se više cijeni trener koji nas nije odveo na veliko takmičenje (Ćiro) i koji je optužio jednog od najvećih igrača koji je igrao za repku (Misimović) i jednog velikog gospodina da je prodao naciju od trenera koji nas je odveo na veliko takmičenje (Sušić)...tu se jasno vidi koliko smo jadna nacija i da smo pogan od naroda...kukamo kako pravoslavci i katolici koji žive u BiH ne vole istu...a mi tzv. Bošnjaci je kao volimo???
Jednak Teret moraju podnijeti svi, ali bas svi igraci. Dzeko, Pjanic ... su tu da naprave razliku.
Samo ko skroz loše prati fudbal ne vidi kako ćemo poderat Kipar i da će nam i sudije biti naklonjene.
Želje nas i mogućnosti igrača se ne podudaraju. Imamo 3-4 igrača na nivou a ostalo je.... iskreno znamo svi. A što se tiče kvalifikacija, one su izgubljene na samom početku prva sa grčkom a i prva sa Kiprom.
Sa ce strucnjaci i analiticari da kažu par pametnih!
u ovoj državi svako ima nešto da kaže ali niko ništa da pokaže šta je uradio
nemoj meša molim te kiksali ste protiv grka i tu je svakoj prici kraj, kipar je upitan sta ce biti, belgiju neces dobiti glat ces izgubiti, stvar je gotova.
Upravo tako... Realan komentar bezveze ti raja dislike baca
@zglajzo_bas pa to su one iste neznalice koje su pred tekmu sa grckom citali ovako "aha, nasi igraju u juventusu, romi, laciju, bundesliga.. a da vidimo grke...aha, grci igraju u nekom paoku, aeku, nikog ne znam...ma nista glatko im deremo guzove".
Biće masno, moramo pobijediti!