Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni daje optimizam sto 1. smo bolji od Grcke 2. igramo na svom terenu 3. ulaznice planule za 24 sata 4. dobra atmosfera u ekipi i oko ekipe 5. Dzeko najbolji strijelac italijanske lige 6. Pjanic igra finale Champions League itd itd itd
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ukoliko naši navijači ne naprave neko sranje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svim srcem uz BiH. Ja druge reprezentacije nemam.
Lutko moj babo je navijao za Jugoslaviju, tadasnju velesilu. Sad kao i ja navija za Bosnu i Hercegovinu. A taj ISIL koji spominjes je dokaz tvoje plitkosti. Cmok Cmok
E jes ti Begovic rasterecen u PM. Covjek nije u formi nikako. Ne znam zasto ne dajes sansu Sehicu trenuto je sigurno bolji od Begovica.
ma šta bi mi bez Dzeke
problema ima i Avdija Vršajević.- veliko pojacanje za nas tim
Samo da se Pjana ne povrijedi u subotu.
Jao,sa kakvim će samopouzdanjem doći Pjanić pa to je strašno :D Očekujem od njega gol i asistenciju
kaže "doći do povoljnog rezultata" - šta znači to povoljan rezultat ? kad mi to kaže dođe mi ružno ... zašto toliki kukavičluk, zašto ne kaže doći do pobjede , pa ova nam je utakmica biti ili ne biti , kako nije najbitnija , ovo je direktni okršaj za drugo mjesto i baraž , ovu ako izgubimo , možemo se oprostit za SP.
slazem se sa tobom, ali ja mislim da mesa zna sta radi.. nece da stvara preveliki pritisak na igrace.. mi svi znamo da nam je ovo tekma biti ili ne biti
@Anoniman ma i treba stvorit pritisak , a ne da izađu ležerno i da igraju kao prijateljsku , nije se jednom desilo da izađu bez motiva na teren ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajmo ih dobit Mešonniii
AKO NE MOZETE POBIJEDITI GRKE NA NASEM TERENU, U ZENICI, NE TREBATE NI ICI NA NEKO TAMO PRVENSTVO.....dakle, nema kompromisa, pobjeda ili otkaz!
Mogao bi nas onaj gol u zadnjoj minuti protiv poganih Grka kostati plasmana na SP...nevjerovatno kako smo izgubili 2 boda. Bice jako tesko protiv one gamadi, treba ih malo i nagazit i vratit za sve ono u Grckoj. Degenek i 3-0, odlicna kombinacija.
Bosanac i Hercegovac sam, ali veliki navijač Reala, tako da iako Pjanić igra za Juventus, ja navijam za svoj Real Madrid. Da igra protiv Barcelone ili bilo kojeg drugog kluba, bio bi na njegovoj i Juventusovoj strani, ovako, samo Real Madrid!
@KingJames Ja sam takodjer Madridista, a sa uzivanjem cu gledati tekmu. Ako uzme Real, slavlje, ako uzme Juve slavlje zbog Mireta.
DERI GRKE
Samo sklonite Amru od Dzeksona, dok ne prodje operacija Grcka :D ide hat trick k'o djeca u skolu
Idemo im naplatiti onaj gol u poslednjoj sekundi
dobit cemo ih 1 0 ili 2 1