Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo selektore!
Pitari na aparatima
ne mijesaj lokalni papanluk sa reprezentacijom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vide se promjene u igri, zadnjih utakmica sa Safetom odvratno je bilo gledati kako se vuku po terenu i nezanimljivo. Večeras prvo poluvrijeme ma milina gledati. Igra kakva dolikuje nivou reprezentacije.
Ne igra vec zalaganje..igra ce bit kad pocnu igrat u svojim klubovima..tada cemo da deremo guzove
@marijuanaaaa-Ti momak imaš problema sam sa sobom,dobro ti je @atei rekao da si lokalni papak,i mijesto marijuane,napuši se kurca"pitarskog". Meša ,bravo majstore.
Mesa,ako uspijes nadmudriti Belgiju,onda imas moj konacan respekt i uvazavanje..to je kljucna utakmica,ova je bila samo uvod u nju..naravno uz pretpostavku da ne kiksamo u ostalim utakmicama.
Miske kljucni igrac protiv belgije
pogledajte moju prognozu uzakmice i rezultaz
Kiksera zalijevaju agdom, nije mu dobro:))))
E moj Mesa.
Hvala ti Meša što nisam morao gledati onog amidžinog jazavca
joj ljudi ovaj selektor je beton,zadaje se pravo.... Meša uz tebe sam....sve najbolje ti želim!!!
Još da Belgija uze barem bod....
belgija precijenjena prije cemo njih tuci nego vels
Lijepo je slaviti pobjedu, vidjeti Mešu, Bingo iza njega...
User: Kraljica_Mensura1 papak par ekselans.