Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veceras navijam za Juve samo zbog Pjanica. Kakva je igracina je pokazao protiv Barcelone. Sretno Pjanke
Sutra da si se nacrto na Kosevu da vidis jos nesto dobro.
Treba ga provjeriti dal i dalje zasluzuje poziv za repku..a i malo prosetati do Torina i korisno i lijepo.. :D ..a sad ces morati i u Kardif na finale kad je vec izborio finale..otvorili ti se putevi sta ces takav horoskop naiso..
cudo nisi otisao gledati pjanketa kad protiv genoe igra ... bas polufinale lp
koji tezak posao. Jos da taj isti Pjanic i upola za repku igra kao za klub....
Hajde da budemo realni.. Taj isti Pjanic je kopao i rukama i nogama da zaigra za BiH cak kada ga ta BiH nije ni htjela. Treba bit realan i shvatit da je klupski fudbal zivot ovih ljudi, nesto sto hrani njih i njihovu porodicu dok se za reprezentaciju igra radi srca. Sta ako mu neko sjebe noge (ili zdravlje) dok igra za reprezentaciju, sta ce on imat od svog zivota? Svi su fudbaleri takvi, i svi daju onoliko maksimuma koliko je tu logicno. Ne kakite vise, svaka mu cast da igra za BiH ikako
Nije moglo stati pa moram dodati ovo: I da dadne zivot na terenu, i da mu polome obe noge pa da vise nikad ne zaigra - mi bi za hevtu rekli "namjeno pustio da mu slome noge samo da vise ne mora igrat".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bjezite Grci. Posrace vas gu*ica. ;)
Jeste li se mogli prepoznati medzu sobom odkad se niste vidjeli ili vam je neko morao da pisreduje.😂
Bebe
Safet za svog mandata nije otisao na dvije utakmice nasih reprezentativaca
Koja suplja.. Nije ga odavno vidio. Pa imas li tv moj sine? Ovo samo da guzica vidi puta na tudji racun. Gledao ga ti negledao Pjanic ce igrati u repki. Kakve su sad ovo ublehe? Idi malo i u SAD da Medija vidis.
idi beri baje 😂😂😂😂
Tako treba selektore 🙌🙌🙌 I ja bih otisao da mogu😂😂😂 Idemo Juve i Pjanke 👍👍👋👋
dodji na Sarajevo-Zeljo da vidis Miru i Dulju