Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebo si i Cipar pobjediti nakon vodstva od 2:0 , a ne izgubiti sa 3:2 .
..niko ne kaže da je trebao da igra ,po tebi onda može i bez selektora ,pa neka igrači sami postavljaju taktiku.
@TM1921 Daj ba, zeljin je igrac legendarni i sve, ali ne moras braniti propalog trenera. Kao igrac je bio masina, kao trener je karina. Treba biti realan. Unazadio nas je frajer bar 10 godina sto se reprezentacije tice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trebao sa i ja 92 otic za Dansku pa nisam
I sta je bilo kad si se probudio
Kao igrac ok ali trener truba zesca.
Bolje da nisi jer bi sad Barcelona igrala u drugoj ligi
trebao sam otići na koncert 91. Da sam otišao možda bi se smuvao sa jednom plavom. sad je već godinama u braku i ima djecu. Šteta
i ja sam trebao potpisati za real madrid
Gargamel
308 utakmica 20 golova?
Barsa bi bila u vrhu, ali druge lige hehehe
Sigurno je bio u svoje vrijeme rame uz rame sa ovim pobrojanim iz ex YU.Ipak vec tada se Barcelona gradila za mjesto medzu 5 najvecih klubova Europe.Mozda je imao kontakte ali misim da su oni bili u potrazi za nekim jacim.Imali smo priliku i Zlatana koji je nakon godine morao da ode.
trebao sam i ja 1991 za njemacku otici..ali..ne odoh. glupson....
Celni ljudi te zafrkali.
Ne seri !
Sa čačićem drži vrh svjetskih trenera
Bio si sjajan igrac ali si ko trenet trub