Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobjediti će ekipa koja bude imala veću želju za pobjedom, borbenost će prevagnuti
ne trebamo mi grke da nas iznenade. sami cemo sebe iznenadit ko i u vecini slucajeva.
Gazimo Grke k'o plitak potok! Samo igrajte bunker kao zadnji put u Zenici, ima da vas Džeko natrpa i pošalje materama kući da sarmu sa njima spremate. Uvijek ćevap, nikad feta !
Ako ih ne mozemo kuci pobjediti sta cemo onda koji dzavo na svjetskom. Treba ih pregazit i dovidjenja prijatno
Igracima svaki dan do utakmice pustati videozapise sa posljednje utakmice u Atini. pustati im svaki dan gadjanje nasih navijaca bocama, petardama, upaljacima, pustati im nesportsko ponasanje grckih igraca, pustati im paljenje nase zastave i pustati im onaj nesretni gol u 90+. IGRACI DA GINU!!!! NISTA OSIM POBJEDE!!!!!!
@007kikser uplati na kladionici, ulozi sve sto imas i opari se ;)))) kvota na minimalnu pobjedu antifudbalske reprezentacije Grcke protiv nas ti je 5.60. dupli hendikep ti mozda donese i kvotu oko 10 ;))) nije ovo vise reprezentacija iz 97´ kad smo gubili od ovakvih reprezentacija. svako dobro :***
@007kikser evo ostavio sam ti i ja lajk. da ti olaksam, jadovane :****
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Grci su odvratna ekipa, nadam se da cemo im pet komada zabit
Previse je ocekivanja...obicno se obije od glavu... Nekako sam skeptican...