Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nikakvog respekta ni bojazni. Razvalili smo ih u Grckoj zasto ne bi i ovdje ? Grci nisu bezazlena rep. al mi smo sigurno kvalitetnija ekipa. Kad igramo na svom terenu ne trebamo vise nikog da se bojimo. Moramo ih napasti iz svih oruzja , dosta mi je vise taktiziranja . Ako hocemo da budemo jaki i postovani , ekipe poput Grcke treba da sameljemo .
@HrvatiB BAKIR I NIJE PREDSTAVNIK BOSNJAKA NIT JE ALIJA TA DVOJICA PREDSTAVLJAJU SAMO PEDOFILE,KRIMINALCE,SELJADIJU,SOSONE I SIPTARE KOJE SU UHLJEBILI
Samo rastrčati se i pobjeda će biti sigurno! Bez makismalnog trčanja i borbe nemamo šansu. Znači, istrčati se pa svi zajedno na godišnji odmor
Kako misliš da trčimo kad nam 70% igrača nema snage hodati nakon 60 minuta , a o brzini da ne pričamo , jedna od rijetkih ekipa smo koja još uvijek igra fudbal iz 80tih . Sva taktika nam se svodi na nabijanje lopte prema Džeki pa šta bude .
Kozoglavi nadam se da si svijestan da ukoliko ne pobijedimo završili smo sa ovim kvalifikacijama . A sad se ne možeš više vadit na to kako si došao u najgorem trenutku i čistio Safetovo smeće . Dobio si pripremnih utakmica i nove kvalifikacije sve ispočetka , Imao si šansu , mada si je imao i u baražu protiv Irske pa si pokazao svoje znanje i taktiku .
@bbb Isti su oni i jedan i drugi kad je u pitanju koeficijent inteligencije . Ne znaju ni jedan ni drugi bez mucanja sastavit prosto proširene rečenice , a o fudbalskom znanju da ne pričam . Razlika je jedino što Meša ne gleda vhs kasete .
U kozoglavog uvijek ista priča pred svaku utakmicu . Moramo biti čvrsti , jaki , borbeni , motivacije ne nedostaje . Ako ćete biti agresivni i borbeni ko u Belgiji nemojte ni izlazit na teren da nas brukate . Fali vam Vršajević , Miličević , Spahić ..... uf jake glavobolje jbt ahahahahahaha . Grci će nas do 30te minute debelo isprovocirat da ćemo mi napravit ili penal ili ćemo dobit crveni jer mi nemamo ni znanja ni mentaliteta igranja takvih utakmica vidjeli smo u Grčkoj.
Bosna šampion!
Begovic, Vranjes, Bicakcic, Cocalic, Zukanovic, Jajalo, Medunjanin, Pjanic, Lulic, Visca i Dzeko... mozda poneka izmjena, rotacija, al to bi moglo biti to... branit se napadom ;)
Idemo ludo idemo jako
Idemo ih sjebat !!! A ne zaboravimo velicanja zlocina i zlocinaca u Grckoj !! Zemljo mojih snova mojih pradjedova !!! Jedna si jedinaa ! Moja domovina !!!
ejs...
AJMO LJILJANIIIIIII
Ma Bosna je favorit, kao i uvijek, hahahaha.... Dok ih ne otrijezni hladan tuš :)))))
Ma meni je sve ohladilo sto se tice ove drzave, cak i fudbalska repka. Trenutno nemam nikakve emocije, kap koja je prelila casu je farsa i cirkus oko sudjenja Sejficu.
mi smo ga dole popusili, sve su ostalo nijanse.
turska - grčka 0:1
Svi sad Mesu hvalimo,a nedo Bog da izgubimo svi bi mu psovaliTo smo mi.Samo laganica i pobjeda ce doc
Mesa tigre unisti te lazne Bogove tobe jarabi