Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ovaj Henes nije u zatvoru zbog zavrtanja poreza, ni Njemačka nije što je nekad bila.
Odlezao je svoje i platio kaznu. Za razliku od drugih (neymar, messi, ronaldo...) koji samo plate kaznu i to je to.
Neka dovedu Wengera...
Hasane ti si Ćaba u Bayernu
Karina bez mozga. Ali sto jest jest pravi je njemacki patriota.
Predstavljaju Izeta Hajrovića. Prijeko im je potreban, a samo 10 miliona košta.
Kad Bosnjo i Hrvat vode svjetski tim, pisi propalo. Nisam Srbin, da odmah raznjasnim / samo netko tko je davno se preselio na Zapad i zna da gdje ima Balkanaca, tu trava ne raste
Pogrešan primjer si naveo dibidus.Moj jarane Bratzo i Kovacsz su ti daleko od Bošnjaka i Hrvata. Pitaj ljude koji su igrali i živjeli blizu Hasana i ljude koji su dijelili svlačionu sa Nikom u Njemačkoj ili Hrvatskoj. To su dvojica ''švaba'' sa dna pivskog bureta.
ti si cetnik...to se odmah osjeti jer smrdis
Šutnuće ih obojicu.
Samo jako! Braco kad prica kao da je na iglama pa samo skakuce :)
cuj "tri celna covjeka" a svi znaju da je Salihamidzic samo jeftina sluga/ sekretarica Hoeneßu koji nesmije ni prdnuti bez dozvole Hoeneßa.
Da zato nitko nije ni htio prihvatiti taj posao a nudili su oni i Kana i druge svi su glat odbili upravo iz tog razloga braco nije bio ni 4ta ni 5ta opcija ponudili su ga jer nitko sa spiska nije htio!
Kovac ide 100%
@burek1sa1mesom1 skutore k nnozi
Salihamidžić, najbolji BH igrač svih vremena
Gdje god dođu Balkanci nastaje rusvaj.
.Nemam nista licno protiv Kovaca ali nije on trener za ovakvog renomiranog kluba koji mora mljeti sve pred sobom.Stoga me nebi zacudilo da sutra pobere visibabe sa trenerske funkcije.Pitanje dali bi Dalic bio taj koji bi im mogao adekvatno odgovoriti.
ma kakv Dalic....Dalic je imao srece da je do njega napravljena reprezentacija njegova zasluga je minimalna.....isto kao Susica u Brazilu jer Ciro mu je ostavio uhodanu reprezentaciju koju je on posle unistio