Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao Uniteda Sliskovic je za Murinja Alex Ferguson..
Dzeko je pola Rome.
Mandzo najbolji napadac na balkanu...
Sto, jel' ovo s Dzekom nesto opasno? Ka'e Klix 'samo ga malo mishic zhign'o...'
unitet ce biti kanta za nabijanje nesto kao dinamo
Dinamo bar dođe do lige prvaka
Mandzo, Kramaric i Vlasic strijelci!Super
jos da Roma bude protiv Citya pa da gledamo pravu tekmu
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Robben! Kakvi golovi, genijalac. Valjda će ovo biti buđenje Bayerna.. United uzas, nisam dugo gledao ekipu koja je toliko bezivotna. Zao mi sto se na Mestalji nece odlucivat prolazak u 1/8 finala. Lyon sila, nadam se da ce i proci. Hoffenheim nije imao srece, al nek se uce. Sad se mogu fokusirat na Bundesligu i pokusat izborit barem EL. Ayax i Tadic, svaka cast. Real ocekivano, ipak su klasa za Romu.
Mourinho je lud
@gitar4.....Deverati s Pogbom, Fellaini-em i ostalim 'karakterima' --> i ne_bio lud. ...Divani s novinarom: 'Ako Hollywood bude pravio film o mom zivotu, neka me glumi George Clooney. Moja zena kaze da je on perfektan.' ;)
Roma bez Dzeke, ko penzioner bez penzije