Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ti pravo kažem samo englesku, ovo ostalo slabo.
Bayern koga god razmontira kazu nevalja, govorili ste da je sevilja dobra eto vidjet cete koliko su zapravo tanki kad ih razmontiraju u prvoj utakmici, nemoj te reci da je sevilja losa.
Bayern da ne razvaljiva u evropi rekao bih mozda da kupuje igrace konkurenciji, neka mi neko kaze ko je se proslavio protiv bayeran, najace klubove su znali bukvalno unistit, a naravno nije sramota od tih klubova ponekad izgubit, i ja koliko znam cini mi se da je bajern jedino konstantan, oni kad su losi osvoje barem njemacku ligu ili kup.
Bayern treba pocinjati prvenstvo sa najmanje -20 bodova, ovako je nasa oranica liga zanimljivika.
Najviše sam volio gledati Bundesligu ali je ne pratim jednu 3-4 godine baš zbog ovoga. Razlika između Bayerna i ostalih klubova je ogromna i moje mišljenje je da bi se nešto trebalo uraditi da bude kompetitivnosti.
pratis li onda italijansku, francusku?
Bayern institucija u Njemackoj,ovi ostali mu sluze za ovako neke laganije treninge...
I kao supermarketi talenata
Njemacka liga je komedija. Zna se prvak prije pocetka sezone i u narednih 5 sezona, pa i dalje.
Moto im je: Ako ih ne možeš pobijediti, kupi ih.
Evo u zadnjih 5 godina su razmontirali u dvomecu Barcelonu 7:0, Juventusa 4:0, Arsenala 10:2, sad Besiktasa 8:1...to je taj period nezanimljivosti! Pa Bayernu je veoma tesko parirati i kad su vrhunski evropski klubovi u pitanju a ne klubovi u krizi poput Dortmunda! Bayern je jednostavno zadnjih 5 sezona u top 5 evropskih klubova!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo šta su napravili od njemačke lige... jeßo ti vake „utakmice“ kad nema takmičenja...
RIP BVB