Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
et valjda bude ok pa Tymo se dokaze da vrijedi nego ovaj scum
a jakog mi kapetana, konjina obična, u svakoj utakmici 3 crvena zaradi, sramota za klub poput bajerna da ima takvog kloca
bayern je brod?
hajd sve je ok, al \"pricuva\"...
kakav ba bayern..treba doci sa zeljom i sarajevom da igra ..to je njegova liga,nemoze ba on protiv dzeke misimovica salihovica ibisevica bajramovica..oni su nista ba !!!!
to sto su ovde ljudi bez plate po tri mjeseca i vise nije vijest... vijest je to da su oni obezglavljeni bez kapitena
ko ga samo skrsi svaka mu dala, nema odvratnijeg igraca od njega jupiii :D
to ti je kad prenosis vijest s hrvatskih portala, a nejma lektora, korektora, ili nekog slicnog strucnjaka, da to provjeri... a, posto je u BiH hrvatski jezik jedan od tri službena jezika, onda je sve u redu... a, mozda je, pak, sve uradjeno zbog rime u naslovu... ko bi to mogao znati?
gunisi
pa nisu brod da im treba kapetan...