Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam ovo. Fakat nevjerovatno. Nemam riječi. Kamere uvesti. A i kisling je smrad šupkasti iskreno.
Nisu svi kao Miro Klose :)
Ne treba uvoditi kamere, ali treba početi davati veće kazne sudijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e i ovo nisam nikad vidjeo sve do veceras,ali sramota stvarno
A sta da smo mi protiv Litvanije postigli isti pogodak,da li bi tada govorili da smo prevaranti ili slicno ili bi voljeli da npr. Ibisevic objasni sudiji I da se ponisti taj pogodak...nemojte bit I licemjeri I dvolicni,pa I Maradona je dao rukom gol Englezima I sada argentinci govore da je to Bozija ruka...
Ovo ne bi dosudio ni Salem Prolic
BUUUGG
"dok kapitena Zmajeva Emira Spahića nije bilo u ekipi Bayera" - ovi blesavi. Spaha je usao u 45 minuti umjesto onoga Wollscheida
"dok kapitena Zmajeva Emira Spahića nije bilo u ekipi Bayera" - pa jes corav jarane, eto ga cak na snimku gola koji ste postavili.
Zasluzena kazna za Hoffenheim ! Ispunite tehnicke uvjete na stadionu pa dodjite igrati.
vidite li da je lopta prosla ko da mreze i nema..mreza uopste nije suplja.VISA SILA
"Kako bi se iskupio za nevjerovatnu grešku, očajni sudija Brych je u 82. minuti poklonio penal Hoffenheimu" - Kakve su to osude? Sreća vaša pa niste relevantan portal u svijetu, jer bi popušili tužbu za ovo.
Ne budi nepismeni (mada ti teško pada). Kao ozbiljan novinar, ne bi trebao osuđivati nekog bez dokaza. Inače si sve, osim ozbiljnog novinara.
ja se sjecam 88 god imao sam 11 godina na grbavici igrao željo osijek tad za osijek igrao šuker frajer probio mrežu sudija nije vidio cijeli stadion se smijao pobijedio je željo 3:1 al to sam vidio,al ovo je šega njemačka najjaca liga na svijetu i ovaj igrač bi bio najveći mangup na svijetu da je rekao da nije go ovako je pakas
jel mreza poderana??????
Jesam li ja gledao pravu tekmu :o Seje nije bilo a Spaha je igrao :o
Pa zar je moguće i ovo? U jednoj Njemačkoj, za ne povjerovati!
treba savez da ponisti go,a vi ocito niste gledali drugo poluvrijeme spahic usao odma na pocetku poluvremenu
igro kapiten drugo pol bem vas corave !
Jest poklonjen gol(nije ga bilo) al je isto tako i hoffenhajmu kroz par minuta poklonjen penal (nisu ga zabili) i cica mica gotova je prica !!
Kakva sramota, da ste igrali kladionicu nebi tako pricali. Ova mi je utakmica bila kljucna za dobitak na kladionici Bayern L. bravoooooooo!!!
BayeR*