Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Barcelonu , ali iskreno sa onakvom jalovom igrom i paničnom odbranom nemaju šanse protiv Reala . I sinoć su se provukli
Ter Stegen masina. KRALJ!
Gledao tekmu i ja stvarno ne znam kako drugo poluvrijeme nije Celta dala gol, koja srece Barselone ,ono nisam vidio u zivotu, nece u gol da si Titin Tito.. ps.Bio bi red da naprave Ter Stegenu kakav kip ispred Nou Campa..
Jedva. Posle reprezentativne pauze kao da se ne mogu sastaviti s loptom, uz to idu i povrede stubova odbrane Arauja, Christensena i Koundea, mada ni to nije toliko lose koliko je u napadu kreativnost jednaka nuli.
Traljavo, sretno, šugavo, onako pravo realovski, miriše na žetvu trofeja
vala ovo ne da nije sjajan nacin za predtavljanje el clasika. Barcelona cijelo drugo poluvrijeme moli Allaha da celta ne da go, zabili se u sesnaest metara i ne izlaze. Vile su ih pronosale zanjih 15 minuta, gol visio u zraku.
Ne razumijem ko ti dao ovaj dislike zato što si u pravu 100% ubila ih Celta u drugom poluvremenu
Unaprijed hvala telemachu na prijenosu