Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sponzori dodju do izrazaja hahah
Kojih, bolan, unazad par godina? Prvo je UNICEF stavljen na prednju stranu dresa 2007. godine, a onda 2011. Qatar Foundation, pa 2013. Qatar Airways, pa 2016. Rakuten i od ovog ljeta Spotify.
Rado bi ovce da budu Real Madrid
*Mediji* otkrili, za *narednu* sezone, ni ova sezone nije pocela kako treba, a mediji vec znaju kakav ce biti za narednu sezonu. Nedavno su prognozirali za ovu sezonu, pa se ispostavilo da veze s vezom nema.
"Katalonski sport ekskluzivno saznaje da će nova bijela garnitura biti jedan od najprodavanijih dresova u svijetu nogometa svih vremena..." A kako ovo znaju? Povratak u buducnost? Vidovita Dzemila? Kleopatra?
Čekam kad će FK Sarajevo izaći u plavim... Nije sramota kopirati Želju
Tek počela sezona, a već najavljuju dresove za narednu😂
misle ako kopiraju dres reala da ce igrati kao real 🙂
ako Rudar Breza može nositi crveni dres može i Barsa bijeli
polo majica i roknuli dres barce. Brao za dizajnere
Koje 'navijače'? Pravi navijači Barcelone znaju da je klub tokom svoje historije u nekoliko navrata koristio bijele dresove, posljednji put dok je Cruyff bio fudbaler Barçe.
Drugačije i ne možeš, zna se koji je najjači klub na svijetu!
Real Madrid je najveći klub, ako ste pomislili da pišem za Barçu!